Michael B. Jordan

Michael B. Jordan

Geboren: 9 februari 1987, Santa Ana, Verenigde Staten
  • Te zien bij Film1  
    • Chronicle (2012)

      Chronicle (2012)

      Sciencefictionfilm waarin drie scholieren telekinetische superkrachten leren beheersen, totdat een van hen zich tegen de rest keert

      di 24-10 05:05
  • Filmografie  
    • Acteur

      Creed (2015)

      Adonis Creed

      Fantastic Four (2015)

      Johnny Storm/The Human Torch

      That Awkward Moment (2014)

      Mikey

      Fruitvale Station (2013)

      Oscar

      Red Tails (2012)

      Maurice 'Bumps' Wilson

      Chronicle (2012)

      Steve Montgomery

      Hard Ball (2001)

      Jamal