Anna Friel

Anna Friel

Geboren: 12 juli 1976, Rochdale, Groot-BrittanniŽ
  • Te zien bij Film1  
    • I.T. (2016)

      I.T. (2016)

      Misdaadthriller met Pierce Brosnan als succesvolle zakenman wiens IT-adviseur zich tegen hem keert

      zo 24-09 02:20 ma 25-09 20:30 do 28-09 19:10 ma 02-10 22:25 do 05-10 19:10 ma 09-10 14:05 vr 13-10 05:10 za 14-10 06:30 wo 18-10 11:25 za 21-10 05:15 ma 23-10 11:25 do 26-10 05:10 zo 29-10 17:40 wo 01-11 09:35 vr 03-11 13:30 zo 05-11 19:10 za 11-11 22:10 ma 13-11 20:30 do 16-11 06:30 zo 19-11 01:50 ma 20-11 14:00 zo 26-11 20:30 di 28-11 06:30
  • Filmografie  
    • Actrice

      I.T. (2016)

      Rose Regan

      Good People (2014)

      Sarah

      The Look of Love (2013)

      Jean Raymond

      Having You (2013)

      Anna

      Limitless (2011)

      Melissa

      London Boulevard (2010)

      Briony

      You Will Meet a Tall Dark Stranger (2010)

      Land of the Lost (2009)

      Holly

      Goal II: Living the Dream (2007)

      Roz Harmison

      Goal! (2005)

      Roz Harminson

      Timeline (2003)

      Lady Claire

      Me Without You (2001)

      Sunset Strip (2000)

      Tammy Franklin

      A Midsummer Night's Dream (1999)

      Hermia