Anna Friel

Anna Friel

Geboren: 12 juli 1976, Rochdale, Groot-BrittanniŽ
  • Te zien bij Film1  
    • I.T. (2016)

      I.T. (2016)

      Misdaadthriller met Pierce Brosnan als succesvolle zakenman wiens IT-adviseur zich tegen hem keert

      wo 24-01 05:10 vr 26-01 02:10 ma 29-01 11:25 zo 04-02 06:30 do 08-02 22:00 za 10-02 17:00 za 17-02 13:50 do 22-02 10:10 vr 02-03 01:35 di 06-03 08:15 vr 09-03 03:40 di 13-03 09:50 vr 16-03 02:00 zo 18-03 12:25 di 20-03 08:05 vr 30-03 05:10
  • Filmografie  
    • Actrice

      I.T. (2016)

      Rose Regan

      Good People (2014)

      Sarah

      The Look of Love (2013)

      Jean Raymond

      Having You (2013)

      Anna

      Limitless (2011)

      Melissa

      London Boulevard (2010)

      Briony

      You Will Meet a Tall Dark Stranger (2010)

      Land of the Lost (2009)

      Holly

      Goal II: Living the Dream (2007)

      Roz Harmison

      Goal! (2005)

      Roz Harminson

      Timeline (2003)

      Lady Claire

      Me Without You (2001)

      Sunset Strip (2000)

      Tammy Franklin

      A Midsummer Night's Dream (1999)

      Hermia