Anna Friel

Anna Friel

Geboren: 12 juli 1976, Rochdale, Groot-BrittanniŽ
  • Te zien bij Film1  
    • I.T. (2016)

      I.T. (2016)

      Misdaadthriller met Pierce Brosnan als succesvolle zakenman wiens IT-adviseur zich tegen hem keert

      zo 26-11 20:30 di 28-11 06:30 vr 01-12 05:40 do 07-12 05:40 vr 08-12 12:30 di 12-12 01:35 wo 13-12 15:15 zo 17-12 11:15 wo 20-12 21:15 vr 22-12 08:05 zo 24-12 19:10 wo 27-12 01:45 do 28-12 13:20 za 30-12 17:15 ma 08-01 02:05 di 16-01 00:10 za 20-01 16:30
  • Filmografie  
    • Actrice

      I.T. (2016)

      Rose Regan

      Good People (2014)

      Sarah

      The Look of Love (2013)

      Jean Raymond

      Having You (2013)

      Anna

      Limitless (2011)

      Melissa

      London Boulevard (2010)

      Briony

      You Will Meet a Tall Dark Stranger (2010)

      Land of the Lost (2009)

      Holly

      Goal II: Living the Dream (2007)

      Roz Harmison

      Goal! (2005)

      Roz Harminson

      Timeline (2003)

      Lady Claire

      Me Without You (2001)

      Sunset Strip (2000)

      Tammy Franklin

      A Midsummer Night's Dream (1999)

      Hermia