Anna Friel

Anna Friel

Geboren: 12 juli 1976, Rochdale, Groot-BrittanniŽ
  • Te zien bij Film1  
    • I.T. (2016)

      I.T. (2016)

      Misdaadthriller met Pierce Brosnan als succesvolle zakenman wiens IT-adviseur zich tegen hem keert

      vr 06-07 05:10 do 12-07 12:20
  • Filmografie  
    • Actrice

      I.T. (2016)

      Rose Regan

      Good People (2014)

      Sarah

      The Look of Love (2013)

      Jean Raymond

      Having You (2013)

      Anna

      Limitless (2011)

      Melissa

      London Boulevard (2010)

      Briony

      You Will Meet a Tall Dark Stranger (2010)

      Land of the Lost (2009)

      Holly

      Goal II: Living the Dream (2007)

      Roz Harmison

      Goal! (2005)

      Roz Harminson

      Timeline (2003)

      Lady Claire

      Me Without You (2001)

      Sunset Strip (2000)

      Tammy Franklin

      A Midsummer Night's Dream (1999)

      Hermia