Michael Cera

Michael Cera

  • Te zien bij Film1  
    • Molly's Game (2017)

      Molly's Game (2017)

      Waargebeurd drama met Jessica Chastain als Molly Bloom: een dame die de carrièreswitch maakte van professionele skiester naar high class pokerhostess

      za 22-09 20:30 zo 23-09 22:35
  • Filmografie  
    • Acteur

      The Lego Batman Movie (2017)

      Robin / Dick Grayson (stem)

      Molly's Game (2017)

      Player X

      Sausage Party (2016)

      Barry (stem)

      Entertainment (2015)

      Hits (2014)

      Bennie

      This Is the End (2013)

      Michael Cera

      Crystal Fairy (2013)

      Jamie

      The End of Love (2012)

      Scott Pilgrim vs. the World (2010)

      Scott Pilgrim

      Year One (2009)

      Oh

      Paper Heart (2009)

      Youth in Revolt (2009)

      Nick Twisp

      Nick and Norah's Infinite Playlist (2008)

      Nick

      Extreme Movie (2008)

      Fred

      Superbad (2007)

      Evan

      Juno (2007)

      Paulie Bleeker

      I Was a Rat (2001)

      Buzzer

      Frequency (2000)

      Gordie jr., 10 jaar
    • Muziek

      Paper Heart (2009)