Michael Cera

Michael Cera

  • Te zien bij Film1  
    • Sausage Party (2016)

      Sausage Party (2016)

      De makers van Superbad brengen de eerste komische animatiefilm voor 16 jaar en ouder, over een hotdog die zijn eigenlijke lotsbestemming ontdekt

      do 23-11 05:00 zo 26-11 05:35 wo 29-11 01:35 za 02-12 05:00 zo 03-12 13:25 vr 08-12 04:00 za 09-12 19:00 wo 13-12 02:05 do 14-12 20:30 za 23-12 05:00 di 26-12 13:40 za 30-12 05:05
  • Filmografie  
    • Acteur

      The Lego Batman Movie (2017)

      Robin / Dick Grayson (stem)

      Sausage Party (2016)

      Barry (stem)

      Entertainment (2015)

      Hits (2014)

      Bennie

      This Is the End (2013)

      Michael Cera

      Crystal Fairy (2013)

      Jamie

      The End of Love (2012)

      Scott Pilgrim vs. the World (2010)

      Scott Pilgrim

      Year One (2009)

      Oh

      Paper Heart (2009)

      Youth in Revolt (2009)

      Nick Twisp

      Nick and Norah's Infinite Playlist (2008)

      Nick

      Extreme Movie (2008)

      Fred

      Superbad (2007)

      Evan

      Juno (2007)

      Paulie Bleeker

      I Was a Rat (2001)

      Buzzer

      Frequency (2000)

      Gordie jr., 10 jaar
    • Muziek

      Paper Heart (2009)