Evan Goldberg

Evan Goldberg

  • Te zien bij Film1  
    • Bad Neighbours 2 (2016)

      Bad Neighbours 2 (2016)

      Vervolg op Bad Neighbours waarin dit keer een vrouwelijke studentenvereniging zich vestigt naast Seth Rogen en Rose Byrne

      za 26-08 20:30 zo 27-08 22:25 wo 30-08 12:00 di 05-09 03:35 za 09-09 11:20 ma 11-09 20:30 do 14-09 00:15 zo 17-09 09:55 di 19-09 22:20 zo 24-09 02:00 di 26-09 11:30 za 30-09 01:45 do 05-10 10:00 za 07-10 12:30 zo 08-10 01:30 ma 16-10 01:01 di 17-10 13:30 wo 18-10 22:35 do 19-10 22:00 zo 22-10 00:33 ma 23-10 23:00 wo 25-10 09:00 do 26-10 10:15 di 31-10 22:00
    • Sausage Party (2016)

      Sausage Party (2016)

      De makers van Superbad brengen de eerste komische animatiefilm voor 16 jaar en ouder, over een hotdog die zijn eigenlijke lotsbestemming ontdekt

      ma 21-08 00:20 do 24-08 01:55 vr 25-08 20:30 ma 28-08 01:40 za 02-09 05:00 do 07-09 03:50 zo 10-09 00:10 ma 11-09 20:30 do 14-09 05:05 vr 15-09 17:25 wo 20-09 02:10 vr 22-09 05:30 zo 24-09 05:05 wo 27-09 00:10 za 30-09 01:45 zo 08-10 03:00 za 14-10 02:55 di 17-10 05:05 di 31-10 00:20
    • The Watch (2012)

      The Watch (2012)

      Komedie over vier vaders die een buurtwacht vormen als excuus om samen bier te drinken, totdat ze ontdekken dat er een buitenaardse invasie gaande is

      wo 20-09 20:30 do 21-09 22:45 wo 27-09 12:25 vr 29-09 06:30 di 03-10 03:15 do 05-10 17:30 za 07-10 08:00 za 14-10 18:05 zo 15-10 04:50 di 17-10 18:55 do 19-10 00:05 do 19-10 17:15 zo 22-10 08:05 di 24-10 08:45 do 26-10 16:00 zo 29-10 13:35 ma 30-10 04:50
  • Filmografie  
    • Regie

      The Interview (2014)

      This Is the End (2013)

    • Scenario

      Sausage Party (2016)

      Bad Neighbours 2 (2016)

      The Night Before (2015)

      The Interview (2014)

      This Is the End (2013)

      The Watch (2012)

      Goon (2011)

      The Green Hornet (2011)

      Pineapple Express (2008)

      Superbad (2007)

    • Acteur

      This Is the End (2013)

      Evan Goldberg
    • Productie

      Sausage Party (2016)

      producent

      Bad Neighbours 2 (2016)

      producent

      The Night Before (2015)

      producent

      Bad Neighbours (2014)

      producent

      The Interview (2014)

      producent

      This Is the End (2013)

      producent

      The Guilt Trip (2012)

      uitvoerend producent

      50/50 (2011)

      producent

      The Green Hornet (2011)

      uitvoerend producent

      Funny People (2009)

      uitvoerend producent

      Pineapple Express (2008)

      uitvoerend producent

      Superbad (2007)

      uitvoerend producent

      Knocked Up (2007)

      uitvoerend producent