Jaume Collet-Serra

Jaume Collet-Serra

Geboren: 23 maart 1974
  • Te zien bij Film1  
    • The Shallows (2016)

      The Shallows (2016)

      Thriller met Blake Lively over een surfster die in een verlaten baai wordt aangevallen door een grote witte haai

      zo 25-02 22:45 wo 14-03 00:55 vr 30-03 22:00
  • Filmografie  
    • Regie

      The Commuter (2017)

      The Shallows (2016)

      Run All Night (2015)

      Non-Stop (2014)

      Unknown (2011)

      Orphan (2009)

      Goal II: Living the Dream (2007)

      House of Wax (2005)

    • Productie

      The Commuter (2017)

      uitvoerend producent

      Mindscape (2013)

      producent