Jaume Collet-Serra

Jaume Collet-Serra

Geboren: 23 maart 1974
  • Te zien bij Film1  
    • The Shallows (2016)

      The Shallows (2016)

      Thriller met Blake Lively over een surfster die in een verlaten baai wordt aangevallen door een grote witte haai

      zo 26-11 05:05 wo 29-11 02:05 vr 01-12 04:15 wo 06-12 01:40 vr 08-12 08:10 zo 10-12 11:40 di 12-12 22:45 za 16-12 15:40 ma 18-12 11:55 vr 22-12 00:40 di 26-12 02:15 vr 29-12 11:25 wo 24-01 08:00
  • Filmografie  
    • Regie

      The Shallows (2016)

      Run All Night (2015)

      Non-Stop (2014)

      Unknown (2011)

      Orphan (2009)

      Goal II: Living the Dream (2007)

      House of Wax (2005)

    • Productie

      Mindscape (2013)

      producent