Brian Helgeland

Brian Helgeland

Geboren: 17 januari 1961
  • Te zien bij Film1  
    • Legend (2015)

      Legend (2015)

      Op feiten gebaseerde misdaadfilm met Tom Hardy als de tweelingbroers Ronnie en Reggie Kray die Londen tijdens de jaren '60 in hun macht hadden

      zo 20-08 11:40 ma 28-08 15:00 vr 01-09 22:00 do 07-09 09:55 ma 02-10 04:15
  • Filmografie  
    • Regie

      Legend (2015)

      42 (2013)

      The Sin Eater (2003)

      A Knight's Tale (2001)

      Payback (1999)

    • Scenario

      Legend (2015)

      42 (2013)

      Robin Hood (2010)

      Green Zone (2010)

      Cirque du Freak: The Vampire's Assistant (2009)

      The Taking of Pelham 1 2 3 (2009)

      Man on Fire (2004)

      Mystic River (2003)

      The Sin Eater (2003)

      Blood Work (2002)

      A Knight's Tale (2001)

      Payback (1999)

      Conspiracy Theory (1997)

      L.A. Confidential (1997)

      The Postman (1997)

      Assassins (1995)

      Highway to Hell (1992)

      A Nightmare on Elm Street 4: The Dream Master (1988)

    • Productie

      The Sin Eater (2003)

      producent

      A Knight's Tale (2001)

      producent

      L.A. Confidential (1997)

      co-producent

      Highway to Hell (1992)

      co-producent