Will Smith

Will Smith

Geboren: 25 september 1968

Mateloos populair, de ster van de jaren negentig (en naar eigen zeggen is dit pas het begin), zanger, televisie- en filmster: Will Smith. Hoe is het nou allemaal zo ver gekomen?

Als hij opgroeit in West-Philadelphia weet Will al dat hij een grote...

Lees verder
  • Te zien bij Film1  
    • Independence Day (1996)

      Independence Day (1996)

      Sciencefictionfilm met Will Smith waarin een buitenaardse invasie de wereld bedreigt

      vr 29-09 12:55 zo 01-10 16:35 wo 04-10 18:10 vr 06-10 06:30 do 12-10 04:05 do 19-10 06:30 vr 27-10 01:55 zo 29-10 04:05 di 07-11 18:10 di 14-11 21:15 vr 17-11 07:00
    • This Means War (2012)

      This Means War (2012)

      Romantische actiekomedie waarin twee bevriende CIA-agenten elkaar de oorlog verklaren als blijkt dat zij dezelfde vriendin hebben

      do 05-10 01:55 za 07-10 08:35 zo 15-10 03:55 vr 20-10 23:40 ma 23-10 06:30 vr 27-10 13:30 do 02-11 06:30 zo 05-11 10:15 wo 08-11 06:30 vr 10-11 12:00 ma 13-11 06:30 vr 17-11 04:55 ma 20-11 04:55
  • Filmografie  
    • Acteur

      Suicide Squad (2016)

      Floyd Lawton / Deadshot

      Collateral Beauty (2016)

      Howard Inlet

      Concussion (2015)

      Dr. Bennet Omalu

      The City That Sailed (2015)

      Focus (2015)

      Nicky

      Winter's Tale (2014)

      After Earth (2013)

      Cypher Raige

      Anchorman 2: The Legend Continues (2013)

      ESPN Reporter

      Men in Black 3 (2012)

      Agent J

      Seven Pounds (2008)

      Ben Thomas

      Hancock (2008)

      Hancock

      I Am Legend (2007)

      Neville

      The Pursuit of Happyness (2006)

      Chris Gardner

      Hitch (2005)

      Alex 'Hitch' Hitchens

      Shark Tale (2004)

      Oscar (stem)

      Jersey Girl (2004)

      zichzelf

      I, Robot (2004)

      detective Del Spooner

      The Cutting Edge: The Magic of Movie Editing (2004)

      Bad Boys II (2003)

      politie-inspecteur Mike Eugene Lowrey

      Men in Black 2 (2002)

      Jay

      Ali (2001)

      Cassius Clay

      The Legend of Bagger Vance (2000)

      Bagger Vance

      Wild Wild West (1999)

      James West

      Enemy of the State (1998)

      Robert Clayton Dean, 'Bobby'

      Men in Black (1997)

      J

      Independence Day (1996)

      Steven Hiller

      Bad Boys (1995)

      Mike Lowrey

      Made in America (1993)

      Tea Cake Walters

      Six Degrees of Separation (1993)

      Paul

      Where the Day Takes You (1992)

      Manny
    • Productie

      The Karate Kid 2 (2017)

      producent

      Annie (NL) (2014)

      producent

      Annie (2014)

      producent

      After Earth (2013)

      producent

      This Means War (2012)

      producent

      The Karate Kid (2010)

      producent

      Hancock (2008)

      producent

      Lakeview Terrace (2008)

      producent

      The Secret Life of Bees (2008)

      producent

      Seven Pounds (2008)

      producent

      The Pursuit of Happyness (2006)

      producent

      Hitch (2005)

      producent

      I, Robot (2004)

      uitvoerend producent

      Showtime (2002)

      uitvoerend producent