Margot Robbie

Margot Robbie

Geboren: 2 juli 1990, Gold Coast, AustraliŰ
  • Te zien bij Film1  
    • Whiskey Tango Foxtrot (2016)

      Whiskey Tango Foxtrot (2016)

      Zwartkomische oorlogsfilm met Tina Fey als onervaren oorlogscorrespondent die haar vuurdoop krijgt in Afghanistan

      di 01-08 01:45 do 03-08 05:10 zo 06-08 22:15 wo 09-08 05:10 vr 18-08 22:00 vr 25-08 11:55 ma 28-08 01:45
  • Filmografie  
    • Actrice

      The Legend of Tarzan (2016)

      Jane Porter

      Suicide Squad (2016)

      Dr. Harleen Quinzel / Harley Quinn

      Whiskey Tango Foxtrot (2016)

      Tanya

      The Big Short (2015)

      Margot Robbie

      Z for Zachariah (2015)

      Ann Burden

      Focus (2015)

      Jess

      Suite Franšaise (2014)

      Celine

      About Time (2013)

      Charlotte

      The Wolf of Wall Street (2013)

      Naomi Lapaglia