Peter Berg

Peter Berg

  • Te zien bij Film1  
    • Deepwater Horizon (2016)

      Deepwater Horizon (2016)

      Actiethriller met Mark Wahlberg over de BP olieramp in 2010 bij het boorplatform Deepwater Horizon

      di 19-12 10:30 do 21-12 20:30 ma 25-12 00:20 wo 27-12 08:25 za 30-12 20:30 ma 01-01 15:00 vr 05-01 20:30 do 11-01 10:50 za 13-01 06:30 di 16-01 04:45 do 18-01 18:45 wo 24-01 20:30 wo 31-01 14:45
    • Hell or High Water (2016)

      Hell or High Water (2016)

      Misdaaddrama met Chris Pine en Ben Foster als twee broers die hun Texaanse ranch proberen te behouden door kleine bankovervallen te plegen

      ma 18-12 00:10 wo 20-12 10:15 vr 22-12 17:15 zo 24-12 14:10 wo 27-12 22:15 za 30-12 10:10 ma 01-01 18:50 wo 03-01 12:05 zo 07-01 06:30 di 09-01 20:30 do 11-01 14:35 za 13-01 13:50 di 16-01 09:25 za 20-01 20:30 ma 22-01 23:25 wo 24-01 08:55 ma 29-01 03:05 wo 31-01 04:50
    • Patriots Day (2016)

      Patriots Day (2016)

      Waargebeurd drama met Mark Wahlberg en John Goodman over de bomaanslagen tijdens de Boston Marathon in 2013

      za 16-12 16:35 di 19-12 08:20 vr 22-12 20:30 zo 24-12 08:20 do 28-12 11:10 za 30-12 18:20 di 02-01 10:35 vr 05-01 04:15 zo 07-01 16:20 wo 10-01 22:15 za 13-01 08:20 di 16-01 02:35 wo 17-01 13:20 vr 19-01 06:30 zo 21-01 12:35 wo 24-01 20:30 vr 26-01 10:40 zo 28-01 14:40 di 30-01 06:30
  • Filmografie  
    • Regie

      Deepwater Horizon (2016)

      Patriots Day (2016)

      Lone Survivor (2013)

      Battleship (2012)

      Hancock (2008)

      The Kingdom (2007)

      Friday Night Lights (2004)

      Welcome to the Jungle (2003)

      Very Bad Things (1998)

    • Scenario

      Patriots Day (2016)

      Lone Survivor (2013)

      The Losers (2010)

      Hancock (2008)

      Friday Night Lights (2004)

      Very Bad Things (1998)

    • Acteur

      Lions for Lambs (2007)

      Wirey Pink

      Smokin' Aces (2006)

      Pistol Pete Deeks

      Collateral (2004)

      Richard Weidner

      Cop Land (1997)

      Joey Randone

      The Great White Hype (1996)

      Terry Conklin

      Girl 6 (1996)

      beller Bob 1

      The Last Seduction (1993)

      Mike Swale

      A Midnight Clear (1992)

      Bud Miller

      Crooked Hearts (1991)

      Tom

      Miracle Mile (1988)

      bandlid
    • Productie

      Wind River (2017)

      producent

      Hell or High Water (2016)

      producent

      Hercules (2014)

      uitvoerend producent

      Lone Survivor (2013)

      uitvoerend producent

      Battleship (2012)

      producent

      The Kingdom (2007)

      producent

      Lars and the Real Girl (2007)

      uitvoerend producent