Robert Mark Kamen

Robert Mark Kamen

  • Te zien bij Film1  
    • The Warriors Gate (2016)

      The Warriors Gate (2016)

      Avonturenfilm waarin een Amerikaanse tiener in het oude China terechtkomt waar hij een prinses moet redden van een afgrijselijke koning

      za 07-07 06:30 di 10-07 18:45 vr 13-07 02:00 za 14-07 08:20 ma 16-07 22:30 wo 18-07 14:15 vr 20-07 18:45 ma 23-07 01:50 di 24-07 06:30 do 26-07 22:40 zo 29-07 12:00 di 31-07 18:45 vr 03-08 16:05 di 07-08 20:30 za 11-08 15:30 ma 13-08 23:55 wo 15-08 10:35 do 16-08 08:30 ma 20-08 00:55 zo 26-08 08:10 vr 31-08 18:45
  • Filmografie  
    • Scenario

      The Warriors Gate (2016)

      Taken 3 (2015)

      The Transporter Refueled (2015)

      Taken 2 (2012)

      Colombiana (2011)

      Taken (2008)

      Transporter 3 (2008)

      Bandidas (2006)

      Transporter 2 (2005)

      The Transporter (2002)

      Kiss of the Dragon (2001)

      The Fifth Element (1997)

      A Walk in the Clouds (1995)

      The Next Karate Kid (1994)

      Gladiator (1992)

      Gladiator (1992)

      Lethal Weapon 3 (1992)

      The Karate Kid, Part III (1989)

      The Punisher (1989)

      The Karate Kid, Part II (1986)

      Split Image (1984)

      The Karate Kid (1984)

      Taps (1981)

    • Productie

      Transporter 3 (2008)

      co-producent

      The Punisher (1989)

      producent