Robert Mark Kamen

Robert Mark Kamen

  • Te zien bij Film1  
    • The Warriors Gate (2016)

      The Warriors Gate (2016)

      Avonturenfilm waarin een Amerikaanse tiener in het oude China terechtkomt waar hij een prinses moet redden van een afgrijselijke koning

      di 27-02 20:30 wo 28-02 22:15 za 03-03 20:30 di 06-03 06:30 ma 12-03 18:45 wo 14-03 14:15 vr 16-03 08:15 ma 19-03 20:30 vr 23-03 14:55 zo 25-03 08:15 wo 28-03 00:45 do 29-03 18:45 za 31-03 06:30 ma 02-04 07:55 vr 06-04 10:45 di 10-04 23:55 do 12-04 06:30 zo 15-04 09:40 do 19-04 20:30 za 21-04 08:30 ma 23-04 18:45 wo 25-04 13:30 zo 29-04 10:35
  • Filmografie  
    • Scenario

      The Warriors Gate (2016)

      Taken 3 (2015)

      The Transporter Refueled (2015)

      Taken 2 (2012)

      Colombiana (2011)

      Taken (2008)

      Transporter 3 (2008)

      Bandidas (2006)

      Transporter 2 (2005)

      The Transporter (2002)

      Kiss of the Dragon (2001)

      The Fifth Element (1997)

      A Walk in the Clouds (1995)

      The Next Karate Kid (1994)

      Gladiator (1992)

      Gladiator (1992)

      Lethal Weapon 3 (1992)

      The Karate Kid, Part III (1989)

      The Punisher (1989)

      The Karate Kid, Part II (1986)

      Split Image (1984)

      The Karate Kid (1984)

      Taps (1981)

    • Productie

      Transporter 3 (2008)

      co-producent

      The Punisher (1989)

      producent