Robert Mark Kamen

Robert Mark Kamen

  • Te zien bij Film1  
    • The Warriors Gate (2016)

      The Warriors Gate (2016)

      Avonturenfilm waarin een Amerikaanse tiener in het oude China terechtkomt waar hij een prinses moet redden van een afgrijselijke koning

      vr 21-09 11:40 ma 24-09 14:20 wo 26-09 06:30 zo 30-09 20:30 wo 03-10 16:55 vr 05-10 12:45 do 11-10 18:45 di 16-10 14:40 vr 19-10 08:20 wo 24-10 16:35 za 27-10 10:10 ma 29-10 06:30 do 08-11 20:30
  • Filmografie  
    • Scenario

      The Warriors Gate (2016)

      Taken 3 (2015)

      The Transporter Refueled (2015)

      Taken 2 (2012)

      Colombiana (2011)

      Taken (2008)

      Transporter 3 (2008)

      Bandidas (2006)

      Transporter 2 (2005)

      The Transporter (2002)

      Kiss of the Dragon (2001)

      The Fifth Element (1997)

      A Walk in the Clouds (1995)

      The Next Karate Kid (1994)

      Gladiator (1992)

      Gladiator (1992)

      Lethal Weapon 3 (1992)

      The Karate Kid, Part III (1989)

      The Punisher (1989)

      The Karate Kid, Part II (1986)

      Split Image (1984)

      The Karate Kid (1984)

      Taps (1981)

    • Productie

      Transporter 3 (2008)

      co-producent

      The Punisher (1989)

      producent