Jonah Hill

Jonah Hill

Geboren: 20 december 1983, Los Angeles, Verenigde Staten
  • Te zien bij Film1  
    • Sausage Party (2016)

      Sausage Party (2016)

      De makers van Superbad brengen de eerste komische animatiefilm voor 16 jaar en ouder, over een hotdog die zijn eigenlijke lotsbestemming ontdekt

      vr 22-09 05:30 zo 24-09 05:05 wo 27-09 00:10 za 30-09 01:45 ma 02-10 04:00 vr 06-10 10:40 ma 09-10 22:30 za 14-10 02:55 zo 15-10 08:00 do 19-10 05:00 zo 22-10 01:40 di 24-10 00:15 do 26-10 02:20 zo 29-10 03:35 di 31-10 00:20 wo 01-11 13:05 zo 05-11 02:00 do 09-11 02:25 vr 10-11 20:30 ma 13-11 09:35 do 16-11 19:05 ma 20-11 03:55 do 23-11 05:00 zo 26-11 05:35 wo 29-11 01:35
    • The Sitter (2011)

      The Sitter (2011)

      Komedie met Jonah Hill als een onverantwoordelijke babysitter, die drie onuitstaanbare kinderen meeneemt op een nachtelijk avontuur door New York

      wo 20-09 22:10 za 23-09 07:00 ma 25-09 06:30 do 28-09 08:20 zo 01-10 05:40 zo 08-10 23:45 wo 11-10 12:40 wo 18-10 09:00 za 21-10 08:10 wo 25-10 05:05 ma 30-10 03:35 za 04-11 07:00 wo 08-11 02:20 do 09-11 10:15 di 21-11 03:30
    • The Watch (2012)

      The Watch (2012)

      Komedie over vier vaders die een buurtwacht vormen als excuus om samen bier te drinken, totdat ze ontdekken dat er een buitenaardse invasie gaande is

      wo 20-09 20:30 do 21-09 22:45 wo 27-09 12:25 vr 29-09 06:30 di 03-10 03:15 di 03-10 06:30 do 05-10 06:30 za 07-10 16:35 di 10-10 05:20 zo 15-10 04:50 ma 16-10 11:35 do 19-10 00:05 zo 22-10 06:30 di 24-10 11:45 ma 30-10 04:50 vr 03-11 01:30 za 04-11 06:30 wo 08-11 03:45 do 09-11 11:35 di 14-11 06:30 vr 17-11 00:20 za 18-11 15:20 di 21-11 04:50 do 23-11 03:25 ma 27-11 11:15
    • Why Him? (2016)

      Why Him? (2016)

      Komedie met Bryan Cranston die absoluut niet blij is met zijn schatrijke maar excentrieke schoonzoon, gespeeld door James Franco

      vr 17-11 22:25 za 18-11 23:50 do 23-11 12:05 ma 27-11 01:50 di 28-11 08:40 do 30-11 08:00
  • Filmografie  
    • Scenario

      Sausage Party (2016)

      Why Him? (2016)

      22 Jump Street (2014)

      21 Jump Street (2012)

    • Acteur

      Hail, Caesar! (2016)

      Joseph Silverman

      War Dogs (2016)

      Efraim Diveroli

      Sausage Party (2016)

      Carl (stem)

      True Story (2015)

      Michael Finkel

      How to Train Your Dragon 2 (2014)

      Snotlout (stem)

      22 Jump Street (2014)

      Schmidt

      The Wolf of Wall Street (2013)

      Donnie Azoff

      This Is the End (2013)

      Jonah Hill

      The Watch (2012)

      Franklin

      21 Jump Street (2012)

      Schmidt

      Moneyball (2011)

      Peter Brand

      The Sitter (2011)

      Noah Griffith

      How to Train Your Dragon (2010)

      Snotlout (stem)

      Megamind (2010)

      Titan (stem)

      Cyrus (2010)

      Cyrus

      Get Him to the Greek (2010)

      Aaron Green

      The Invention of Lying (2009)

      Frank

      Night at the Museum 2 (2009)

      Brandon de beveilgingsbeambte

      Funny People (2009)

      Leo

      Just Add Water (2008)

      Eddie

      Horton (2008)

      Tommy (stem)

      Strange Wilderness (2008)

      Cooker

      Forgetting Sarah Marshall (2008)

      Matthew de ober

      Evan Almighty (2007)

      Eugene

      Knocked Up (2007)

      Jonah

      Superbad (2007)

      Seth

      Accepted (2006)

      Sherman Schrader

      10 Items or Less (2006)

      Packy

      The 40-Year-Old Virgin (2005)

      eBay-klant
    • Productie

      Sausage Party (2016)

      uitvoerend producent

      22 Jump Street (2014)

      producent

      21 Jump Street (2012)

      uitvoerend producent

      The Sitter (2011)

      uitvoerend producent