Alex Proyas

Alex Proyas

Geboren: 23 september 1963
  • Te zien bij Film1  
    • Dark City (1998)

      Dark City (1998)

      John Murdoch woont in een donkere, duistere stad en komt erachter dat de stad totaal wordt beheerst door de Vreemdelingen

      wo 27-09 06:30 zo 01-10 13:15 wo 11-10 05:20 wo 01-11 05:20
    • Gods of Egypt (2016)

      Gods of Egypt (2016)

      Fantasyfilm met Gerard Butler en Nikolaj Coster-Waldau over een slimme dief die zijn geliefde wil redden en de vete tussen twee Egyptische goden

      ma 25-09 18:25 zo 01-10 06:30 zo 08-10 16:45 di 10-10 20:30 zo 15-10 20:30 za 21-10 01:35 zo 22-10 16:20 vr 27-10 06:30 do 02-11 16:25 wo 29-11 11:20
  • Filmografie  
    • Regie

      Gods of Egypt (2016)

      Knowing (2009)

      I, Robot (2004)

      Garage Days (2002)

      Dark City (1998)

      The Crow (1994)

    • Scenario

      Gods of Egypt (2016)

      Knowing (2009)

      Garage Days (2002)

      Dark City (1998)

      Dark City (1998)

    • Productie

      Gods of Egypt (2016)

      producent

      Garage Days (2002)

      producent

      Dark City (1998)

      producent