Melissa McCarthy

Melissa McCarthy

Geboren: 26 augustus 1970, Plainfield, Verenigde Staten
  • Te zien bij Film1  
    • Ghostbusters (2016)

      Ghostbusters (2016)

      Nieuwe Ghostbusters-film met Kristen Wiig, Melissa McCarthy, Leslie Jones en Kate McKinnon als vrouwelijke spokenjagers

      do 21-09 06:30 ma 25-09 14:30 wo 27-09 20:30 za 30-09 22:15 ma 02-10 06:30 za 07-10 14:05 wo 11-10 20:30 ma 16-10 22:45 vr 20-10 00:10 di 24-10 08:15 do 26-10 20:30 zo 29-10 00:20 vr 03-11 23:45 di 07-11 08:20 do 09-11 20:30 ma 13-11 23:35 vr 17-11 03:45 di 21-11 20:30 za 25-11 03:10 ma 27-11 22:15
  • Filmografie  
    • Scenario

      The Boss (2016)

      Tammy (2014)

    • Actrice

      Ghostbusters (2016)

      Abby Yates

      The Boss (2016)

      Michelle Darnell

      Spy (2015)

      Susan Cooper

      St. Vincent (2014)

      Maggie

      Tammy (2014)

      Tammy

      Identity Thief (2013)

      The Heat (2013)

      Det. Joyce Nelson

      This Is 40 (2012)

      Bridesmaids (2011)

      Megan

      Life as We Know It (2010)

      DeeDee

      The Back-Up Plan (2010)

      Carol

      Just Add Water (2008)

      Selma

      The Nines (2007)

      Margaret / Melissa / Mary

      The Life of David Gale (2003)

      gothic meisje Nico

      Charlie's Angels (2000)

      Doris

      Go (1999)

      Sandra
    • Productie

      The Boss (2016)

      producent

      Tammy (2014)

      producent