Kate McKinnon

Kate McKinnon

Geboren: 6 januari 1984, Sea Cliff, Verenigde Staten
  • Te zien bij Film1  
    • The Angry Birds Movie (2016)

      The Angry Birds Movie (2016)

      Animatiefilm naar de razend populaire game Angry Birds waarin we eindelijk ontdekken waarom die vogels toch zo boos zijn

      wo 06-12 17:10 do 21-12 18:55 zo 31-12 09:35 di 09-01 17:30 di 16-01 14:25 za 20-01 17:25
    • Ghostbusters (2016)

      Ghostbusters (2016)

      Nieuwe Ghostbusters-film met Kristen Wiig, Melissa McCarthy, Leslie Jones en Kate McKinnon als vrouwelijke spokenjagers

      za 25-11 03:10 ma 27-11 22:15 do 07-12 20:30 ma 18-12 20:30 do 21-12 08:35 zo 24-12 22:20 ma 01-01 00:05 wo 10-01 01:50 zo 14-01 20:30 do 25-01 22:15 ma 29-01 01:35
    • Office Christmas Party (2016)

      Office Christmas Party (2016)

      Uitzinnige komedie van de schrijvers van The Hangover waarin het bescheiden kerstfeestje op een Amerikaans kantoor volledig uit de hand loopt

      za 25-11 20:30 zo 26-11 21:55 do 30-11 13:30 zo 03-12 01:45 vr 08-12 02:55 do 14-12 03:40 ma 18-12 04:40 wo 20-12 03:30 za 23-12 00:15 ma 25-12 22:20 do 28-12 02:20
  • Filmografie  
    • Actrice

      Girls Night Out (2017)

      Kiwi / Pippa

      Ghostbusters (2016)

      Jillian Holtzmann

      The Angry Birds Movie (2016)

      Stella (stem)

      Masterminds (2016)

      Jandice

      Office Christmas Party (2016)

      Mary

      Sisters (2015)

      Life Partners (2014)

      Trace