Kate McKinnon

Kate McKinnon

Geboren: 6 januari 1984, Sea Cliff, Verenigde Staten
  • Te zien bij Film1  
    • Office Christmas Party (2016)

      Office Christmas Party (2016)

      Uitzinnige komedie van de schrijvers van The Hangover waarin het bescheiden kerstfeestje op een Amerikaans kantoor volledig uit de hand loopt

      di 03-07 01:30 zo 08-07 04:20 wo 11-07 23:55 do 19-07 05:15 za 21-07 01:40
    • Rough Night (2017)

      Rough Night (2017)

      Komedie waarin het wilde vrijgezellenfeest van Scarlett Johansson en haar vier vriendinnen ontspoort als de ingehuurde stripper het loodje legt

      ma 25-06 00:00 wo 27-06 23:55 za 30-06 03:40 zo 01-07 20:30 di 03-07 22:30 zo 08-07 00:05 do 12-07 20:30 za 14-07 09:35 di 17-07 16:50 do 19-07 11:55 di 24-07 22:30 wo 01-08 02:30 za 04-08 23:45 di 14-08 22:25 vr 17-08 01:00 do 23-08 18:50 wo 29-08 22:30
  • Filmografie  
    • Actrice

      Ferdinand (2017)

      Lupe (stem)

      Rough Night (2017)

      Kiwi / Pippa

      Ghostbusters (2016)

      Jillian Holtzmann

      The Angry Birds Movie (2016)

      Stella (stem)

      Masterminds (2016)

      Jandice

      Office Christmas Party (2016)

      Mary

      Sisters (2015)

      Life Partners (2014)

      Trace