Kate McKinnon

Kate McKinnon

Geboren: 6 januari 1984, Sea Cliff, Verenigde Staten
  • Te zien bij Film1  
    • The Angry Birds Movie (2016)

      The Angry Birds Movie (2016)

      Animatiefilm naar de razend populaire game Angry Birds waarin we eindelijk ontdekken waarom die vogels toch zo boos zijn

      di 01-08 18:55 do 17-08 20:30 wo 23-08 17:25
    • Ghostbusters (2016)

      Ghostbusters (2016)

      Nieuwe Ghostbusters-film met Kristen Wiig, Melissa McCarthy, Leslie Jones en Kate McKinnon als vrouwelijke spokenjagers

      vr 28-07 20:30 wo 02-08 03:05 do 03-08 13:05 zo 06-08 01:15 di 08-08 20:30 zo 13-08 03:20 ma 14-08 16:40 za 19-08 08:15 wo 23-08 20:30 zo 27-08 04:40 di 29-08 00:20 wo 30-08 20:30
  • Filmografie  
    • Actrice

      Girls Night Out (2017)

      Kiwi / Pippa

      Ghostbusters (2016)

      Jillian Holtzmann

      The Angry Birds Movie (2016)

      Stella (stem)

      Masterminds (2016)

      Jandice

      Office Christmas Party (2016)

      Mary

      Sisters (2015)

      Life Partners (2014)

      Trace