Paul Dano

Paul Dano

Geboren: 19 juni 1984, New York City, Verenigde Staten
  • Te zien bij Film1  
    • Ruby Sparks (2012)

      Ruby Sparks (2012)

      Romantische fantasy-komedie over een schrijver die verliefd raakt op het meisje dat hij zelf op papier gecreŽerd heeft

      wo 15-11 20:30 do 16-11 22:35 zo 19-11 05:15 do 23-11 04:50 vr 24-11 18:45 ma 27-11 09:35
    • Where the Wild Things Are (2009)

      Where the Wild Things Are (2009)

      Live-action verfilming van het klassieke kinderboek over Max die voor straf zonder eten naar bed moet en daarom bij de Wild Things gaat wonen

      za 23-09 14:35 ma 25-09 07:50 do 28-09 17:20 vr 06-10 18:55 za 14-10 18:50 zo 22-10 18:50 wo 15-11 17:00
  • Filmografie  
    • Acteur

      Youth (2015)

      Jimmy Tree

      Love & Mercy (2014)

      Brian Wilson

      Prisoners (2013)

      Alex Jones

      12 Years a Slave (2013)

      John Tibeats

      Being Flynn (2012)

      Nick Flynn

      Ruby Sparks (2012)

      Calvin

      Looper (2012)

      Seth

      Cowboys & Aliens (2011)

      Percy

      Meek's Cutoff (2010)

      Thomas Gately

      The Extra Man (2010)

      Louis Ives

      Knight and Day (2010)

      Simon Feck

      The Good Heart (2009)

      Lucas

      Taking Woodstock (2009)

      VW jongen

      Where the Wild Things Are (2009)

      Alexander (stem)

      Gigantic (2008)

      Brian Weathersby

      There Will Be Blood (2007)

      Eli Sunday

      Little Miss Sunshine (2006)

      Dwayne

      Fast Food Nation (2006)

      Brian

      Taking Lives (2004)

      jonge Asher

      The Girl Next Door (2004)

      Klitz

      The Emperor's Club (2002)

      Martin Blythe

      L.I.E. (2001)

      Howie Blitzer
    • Productie

      Gigantic (2008)

      uitvoerend producent