Bryan Cranston

Bryan Cranston

  • Te zien bij Film1  
    • Kung Fu Panda 3 (2016)

      Kung Fu Panda 3 (2016)

      Derde deel in de succesvolle animatiereeks rond de dikke vechterspanda Po en zijn vriendjes

      di 04-07 13:45 za 15-07 08:20 ma 17-07 06:30 za 22-07 17:20 di 25-07 08:30
    • Trumbo (2015)

      Trumbo (2015)

      Biografisch drama met Bryan Cranston als de omstreden scriptschrijver Dalton Trumbo, een slachtoffer van de klopjacht op communisten in Hollywood

      ma 26-06 08:05 vr 30-06 15:40 ma 03-07 13:15 wo 05-07 09:00 vr 07-07 20:30 di 11-07 08:35 vr 14-07 12:35 do 20-07 04:50 zo 23-07 07:00 wo 26-07 20:30 ma 31-07 15:05 za 26-08 11:00
  • Filmografie  
    • Acteur

      Power Rangers (2017)

      Zordon

      The Infiltrator (2016)

      Robert Mazur

      Kung Fu Panda 3 (2016)

      Li, Po's vader (stem)

      Get a Job (2016)

      Roger Davis

      Why Him? (2016)

      Ned Fleming

      Trumbo (2015)

      Dalton Trumbo

      In Dubious Battle (2015)

      Xerife

      Godzilla (2014)

      Joe Brody

      Cold Comes the Night (2013)

      Topo

      Madagascar 3: Europe's Most Wanted (2012)

      Vitaly the Tiger (stem)

      Total Recall (2012)

      Vilos Cohaagen

      Rock of Ages (2012)

      burgermeester Mike Whitmore

      Argo (2012)

      Jack O'Donnell

      John Carter (2012)

      Red Tails (2012)

      William Mortamus

      Drive (2011)

      Shannon

      Contagion (2011)

      Haggerty

      Larry Crowne (2011)

      Dean

      The Lincoln Lawyer (2011)

      detective Lankford

      Detachment (2011)

      Richard Dearden

      Love Ranch (2010)

      James Pettis

      Breaking Bad (2008)

      Walter White (31 afleveringen)

      Little Miss Sunshine (2006)

      Stan Grossman

      Thanksgiving Family Reunion (2003)

      Woodrow Snider

      Clean Slate (1994)

      Club Official