Bryan Cranston

Bryan Cranston

  • Te zien bij Film1  
    • The Infiltrator (2016)

      The Infiltrator (2016)

      Waargebeurd verhaal met Bryan Cranston als undercoveragent die infiltreert in het gevaarlijke netwerk van drugsbaron Pablo Escobar

      vr 27-04 16:35 ma 30-04 02:55 di 01-05 13:00 vr 04-05 02:40 ma 07-05 08:45 do 10-05 20:30 zo 13-05 12:20 do 17-05 08:25 di 22-05 04:25 di 29-05 13:25 wo 06-06 09:45 vr 15-06 18:25 zo 24-06 13:45 wo 27-06 23:25
    • Power Rangers (2017)

      Power Rangers (2017)

      Reboot van de succesvolle franchise over vijf doodgewone tieners die unieke krachten krijgen als ze de Power Rangers worden

      za 28-04 06:30 ma 30-04 20:30 vr 04-05 14:45 ma 07-05 18:25 wo 09-05 06:30 vr 11-05 20:30 wo 16-05 14:05 vr 18-05 18:30 zo 20-05 20:30 wo 23-05 11:15 di 29-05 04:30 ma 04-06 09:55 wo 06-06 15:05 zo 10-06 00:45 ma 11-06 20:30 ma 18-06 04:30 wo 27-06 01:25
    • Why Him? (2016)

      Why Him? (2016)

      Komedie met Bryan Cranston die absoluut niet blij is met zijn schatrijke maar excentrieke schoonzoon, gespeeld door James Franco

      wo 02-05 00:15 do 10-05 03:30 ma 14-05 08:25 vr 18-05 12:45 di 22-05 18:40 do 31-05 23:25 zo 10-06 04:40 do 21-06 22:05
  • Filmografie  
    • Acteur

      Power Rangers (2017)

      Zordon

      The Upside (2017)

      Phillip

      Get a Job (2016)

      Roger Davis

      Why Him? (2016)

      Ned Fleming

      The Infiltrator (2016)

      Robert Mazur

      Kung Fu Panda 3 (2016)

      Li, Po's vader (stem)

      Trumbo (2015)

      Dalton Trumbo

      In Dubious Battle (2015)

      Xerife

      Godzilla (2014)

      Joe Brody

      Cold Comes the Night (2013)

      Topo

      Madagascar 3: Europe's Most Wanted (2012)

      Vitaly the Tiger (stem)

      Total Recall (2012)

      Vilos Cohaagen

      Rock of Ages (2012)

      burgermeester Mike Whitmore

      Argo (2012)

      Jack O'Donnell

      John Carter (2012)

      Red Tails (2012)

      William Mortamus

      Drive (2011)

      Shannon

      Contagion (2011)

      Haggerty

      Larry Crowne (2011)

      Dean

      The Lincoln Lawyer (2011)

      detective Lankford

      Detachment (2011)

      Richard Dearden

      Love Ranch (2010)

      James Pettis

      Breaking Bad (2008)

      Walter White (31 afleveringen)

      Little Miss Sunshine (2006)

      Stan Grossman

      Thanksgiving Family Reunion (2003)

      Woodrow Snider

      Clean Slate (1994)

      Club Official