Bryan Cranston

Bryan Cranston

  • Te zien bij Film1  
    • The Infiltrator (2016)

      The Infiltrator (2016)

      Waargebeurd verhaal met Bryan Cranston als undercoveragent die infiltreert in het gevaarlijke netwerk van drugsbaron Pablo Escobar

      za 02-12 20:30 zo 03-12 22:45 wo 06-12 16:30 za 09-12 09:55 di 12-12 00:25 wo 13-12 13:10 vr 15-12 16:55 zo 17-12 18:25 di 19-12 11:25 zo 24-12 08:45 di 26-12 16:40 do 28-12 18:25 zo 31-12 22:40
    • Trumbo (2015)

      Trumbo (2015)

      Biografisch drama met Bryan Cranston als de omstreden scriptschrijver Dalton Trumbo, een slachtoffer van de klopjacht op communisten in Hollywood

      zo 29-10 22:30 wo 01-11 22:05 zo 05-11 12:15 vr 10-11 18:30 za 18-11 13:45 vr 24-11 06:30 di 28-11 14:45 zo 03-12 18:30 zo 10-12 15:15 za 23-12 18:30
    • Why Him? (2016)

      Why Him? (2016)

      Komedie met Bryan Cranston die absoluut niet blij is met zijn schatrijke maar excentrieke schoonzoon, gespeeld door James Franco

      vr 17-11 22:25 za 18-11 23:50 do 23-11 12:05 ma 27-11 01:50 di 28-11 08:40 do 30-11 08:00 za 02-12 08:20 ma 04-12 22:20 do 07-12 01:25 vr 08-12 20:30 di 12-12 03:40 za 16-12 09:45 di 19-12 20:30 do 21-12 12:00 za 23-12 23:40 ma 25-12 20:30 do 28-12 00:30 zo 31-12 22:15
  • Filmografie  
    • Acteur

      Power Rangers (2017)

      Zordon

      The Infiltrator (2016)

      Robert Mazur

      Kung Fu Panda 3 (2016)

      Li, Po's vader (stem)

      Get a Job (2016)

      Roger Davis

      Why Him? (2016)

      Ned Fleming

      Trumbo (2015)

      Dalton Trumbo

      In Dubious Battle (2015)

      Xerife

      Godzilla (2014)

      Joe Brody

      Cold Comes the Night (2013)

      Topo

      Madagascar 3: Europe's Most Wanted (2012)

      Vitaly the Tiger (stem)

      Total Recall (2012)

      Vilos Cohaagen

      Rock of Ages (2012)

      burgermeester Mike Whitmore

      Argo (2012)

      Jack O'Donnell

      John Carter (2012)

      Red Tails (2012)

      William Mortamus

      Drive (2011)

      Shannon

      Contagion (2011)

      Haggerty

      Larry Crowne (2011)

      Dean

      The Lincoln Lawyer (2011)

      detective Lankford

      Detachment (2011)

      Richard Dearden

      Love Ranch (2010)

      James Pettis

      Breaking Bad (2008)

      Walter White (31 afleveringen)

      Little Miss Sunshine (2006)

      Stan Grossman

      Thanksgiving Family Reunion (2003)

      Woodrow Snider

      Clean Slate (1994)

      Club Official