James Franco

James Franco

Geboren: 19 april 1978, Palo Alto, Verenigde Staten
  • Te zien bij Film1  
    • Goat (2016)

      Goat (2016)

      Drama waarin de band tussen de 19-jarige Brad en zijn broer onder zware druk staat tijdens de helse ontgroening van diens studentenvereniging

      za 02-12 05:20 wo 06-12 03:45 za 09-12 01:25 zo 10-12 18:50 wo 13-12 22:45 zo 17-12 01:45 di 19-12 21:15 zo 24-12 03:20 di 26-12 01:30 vr 29-12 22:40 ma 01-01 00:45 za 06-01 20:30 di 09-01 00:30 wo 17-01 05:20 vr 19-01 17:10 di 30-01 11:10
    • Sausage Party (2016)

      Sausage Party (2016)

      De makers van Superbad brengen de eerste komische animatiefilm voor 16 jaar en ouder, over een hotdog die zijn eigenlijke lotsbestemming ontdekt

      zo 26-11 05:35 wo 29-11 01:35 za 02-12 05:00 zo 03-12 13:25 vr 08-12 04:00 za 09-12 19:00 wo 13-12 02:05 do 14-12 20:30 za 23-12 05:00 di 26-12 13:40 za 30-12 05:05 ma 01-01 04:00 zo 07-01 04:00
    • Why Him? (2016)

      Why Him? (2016)

      Komedie met Bryan Cranston die absoluut niet blij is met zijn schatrijke maar excentrieke schoonzoon, gespeeld door James Franco

      ma 27-11 01:50 di 28-11 08:40 do 30-11 08:00 za 02-12 08:20 ma 04-12 22:20 do 07-12 01:25 vr 08-12 20:30 di 12-12 03:40 za 16-12 09:45 di 19-12 20:30 do 21-12 12:00 za 23-12 23:40 ma 25-12 20:30 do 28-12 00:30 zo 31-12 22:15 do 04-01 00:05 za 06-01 03:00 do 11-01 01:15 vr 12-01 22:25 wo 17-01 03:25 za 20-01 09:50 ma 22-01 20:30 za 27-01 23:30 di 30-01 03:35
  • Filmografie  
    • Regie

      In Dubious Battle (2015)

      Beautiful People (2014)

      As I Lay Dying (2013)

      Child of God (2013)

      Interior. Leather Bar. (2013)

      The Broken Tower (2011)

    • Scenario

      Child of God (2013)

      As I Lay Dying (2013)

      Palo Alto (2013)

      The Broken Tower (2011)

    • Acteur

      Alien: Covenant (2017)

      Branson

      Why Him? (2016)

      Laird Mayhew

      Goat (2016)

      Mitch

      Sausage Party (2016)

      Druggie (stem)

      True Story (2015)

      Christian Longo

      In Dubious Battle (2015)

      Mac McLeod

      Wild Horses (2015)

      The Night Before (2015)

      James Franco

      Queen of the Desert (2015)

      Henry Cadogan

      Every Thing Will Be Fine (2015)

      Tomas Eldan

      Veronica Mars (2014)

      James Franco

      The Interview (2014)

      David Skylark

      Beautiful People (2014)

      Good People (2014)

      Tom Reed

      Child of God (2013)

      Jerry

      Palo Alto (2013)

      Mr. B

      As I Lay Dying (2013)

      Darl Bundren

      Third Person (2013)

      Rick

      Oz The Great and Powerful (2013)

      Oz

      Homefront (2013)

      Gator

      Interior. Leather Bar. (2013)

      James

      Lovelace (2013)

      Hugh Hefner

      This Is the End (2013)

      James Franco

      Iconoclasts: James Franco and Marina Abramovic (2012)

      Spring Breakers (2012)

      Alien

      The Letter (2012)

      Tyrone

      The Iceman (2012)

      Marty

      About Cherry (2012)

      Tar (2012)

      C.K. Williams

      Maladies (2012)

      James

      The Broken Tower (2011)

      Hart Crane

      Rise of the Planet of the Apes (2011)

      Will Rodman

      Your Highness (2011)

      Fabious

      Date Night (2010)

      Chase Myers

      127 Hours (2010)

      Aron Ralston

      Eat Pray Love (2010)

      David

      Howl (2010)

      Allen Ginsberg

      Pineapple Express (2008)

      Saul

      Nights in Rodanthe (2008)

      Mark Flanner

      Milk (2008)

      Scott Smith

      In the Valley of Elah (2007)

      sergeant Dan Carnelli

      Spider-Man 3 (2007)

      New Goblin / Harry Osborn

      Flyboys (2006)

      The Dead Girl (2006)

      Derek

      Tristan + Isolde (2006)

      Tristan

      Annapolis (2006)

      The Great Raid (2005)

      kapitein Prince

      Spider-Man 2 (2004)

      Harry Osborn

      The Company (2003)

      Josh

      Spider-Man (2002)

      Harry Osborn

      City by the Sea (2002)

      Deuces Wild (2002)

      Tino
    • Productie

      Goat (2016)

      producent

      In Dubious Battle (2015)

      producent

      kink (2013)

      producent

      Tar (2012)

      producent

      The Broken Tower (2011)

      producent
    • Montage

      The Broken Tower (2011)