John Hamburg

John Hamburg

  • Te zien bij Film1  
    • Why Him? (2016)

      Why Him? (2016)

      Komedie met Bryan Cranston die absoluut niet blij is met zijn schatrijke maar excentrieke schoonzoon, gespeeld door James Franco

      vr 17-11 22:25 za 18-11 23:50 do 23-11 12:05 ma 27-11 01:50 di 28-11 08:40 do 30-11 08:00 za 02-12 08:20 ma 04-12 22:20 do 07-12 01:25 vr 08-12 20:30 di 12-12 03:40 za 16-12 09:45 di 19-12 20:30 do 21-12 12:00 za 23-12 23:40 ma 25-12 20:30 do 28-12 00:30 zo 31-12 22:15
  • Filmografie  
    • Regie

      Why Him? (2016)

      I Love You, Man (2009)

      Along Came Polly (2004)

    • Scenario

      Why Him? (2016)

      Meet the Parents: Little Fockers (2010)

      I Love You, Man (2009)

      Along Came Polly (2004)

      Meet the Fockers (2004)

      Zoolander (2001)

      Meet the Parents (2000)

    • Productie

      Drunk Wedding (2015)

      uitvoerend producent

      I Love You, Man (2009)

      producent