John Hamburg

John Hamburg

  • Te zien bij Film1  
    • Why Him? (2016)

      Why Him? (2016)

      Komedie met Bryan Cranston die absoluut niet blij is met zijn schatrijke maar excentrieke schoonzoon, gespeeld door James Franco

      za 16-12 09:45 di 19-12 20:30 do 21-12 12:00 za 23-12 23:40 ma 25-12 20:30 do 28-12 00:30 zo 31-12 22:15 do 04-01 00:05 za 06-01 03:00 do 11-01 01:15 vr 12-01 22:25 wo 17-01 03:25 za 20-01 09:50 ma 22-01 20:30 za 27-01 23:30 di 30-01 03:35
  • Filmografie  
    • Regie

      Why Him? (2016)

      I Love You, Man (2009)

      Along Came Polly (2004)

    • Scenario

      Why Him? (2016)

      Meet the Parents: Little Fockers (2010)

      I Love You, Man (2009)

      Along Came Polly (2004)

      Meet the Fockers (2004)

      Zoolander (2001)

      Meet the Parents (2000)

    • Productie

      Drunk Wedding (2015)

      uitvoerend producent

      I Love You, Man (2009)

      producent