Alejandro González Iñárritu

Alejandro González Iñárritu

Geboren: 15 augustus 1963, Mexico City, Mexico
  • Te zien bij Film1  
    • The Revenant (2015)

      The Revenant (2015)

      Oscarwinnende avonturenfilm van Alejandro González Iñárritu waarin Leonardo DiCaprio voor dood wordt achtergelaten in de wildernis door Tom Hardy

      za 11-11 20:30
  • Filmografie  
    • Regie

      The Revenant (2015)

      Birdman (2014)

      Biutiful (2010)

      Babel (2006)

      21 Grams (2003)

      11'09''01 - September 11 (2002)

      Amores perros (2000)

    • Scenario

      The Revenant (2015)

      Birdman (2014)

      Biutiful (2010)

      Babel (2006)

      11'09''01 - September 11 (2002)

    • Productie

      The Revenant (2015)

      producent

      Birdman (2014)

      producent

      The Last Elvis (2012)

      assistent-producent

      Biutiful (2010)

      producent

      Mother and Child (2009)

      uitvoerend producent

      Rudo y Cursi (2008)

      producent

      Babel (2006)

      producent

      Nine Lives (2005)

      uitvoerend producent

      21 Grams (2003)

      producent

      11'09''01 - September 11 (2002)

      producent

      Amores perros (2000)

      producent
    • Montage

      11'09''01 - September 11 (2002)

      Amores perros (2000)

    • Geluid

      11'09''01 - September 11 (2002)

      geluid