Salma Hayek

Salma Hayek

Geboren: 2 september 1966

Salma Hayek was toen ze klein was al een pittig meisje. Haar ouders hadden hun handen vol aan haar. Ze groeide voornamelijk op in Mexico. Toen ze echter twaalf was leek het haar ouders beter als ze enige tijd door zou brengen op een strenge...

Lees verder
  • Te zien bij Film1  
    • Americano (2011)

      Americano (2011)

      Frans drama over een man die op zoek gaat naar de mysterieuze vrouw die in het testament van zijn moeder staat

      di 01-08 19:15 zo 06-08 08:45
    • Fled (1996)

      Fled (1996)

      Misdaadavontuur met Stephen Baldwin en Laurence Fishburne als aan elkaar vast geketende gedetineerden die ontsnappen

      vr 28-07 08:15 di 01-08 12:05 do 03-08 08:35 za 05-08 11:50 ma 14-08 02:10 di 15-08 07:00 vr 25-08 04:55 za 26-08 17:00
    • Sausage Party (2016)

      Sausage Party (2016)

      De makers van Superbad brengen de eerste komische animatiefilm voor 16 jaar en ouder, over een hotdog die zijn eigenlijke lotsbestemming ontdekt

      vr 04-08 20:30 za 05-08 22:00 vr 11-08 05:00 wo 16-08 23:35 vr 18-08 05:00 ma 21-08 00:20 do 24-08 01:55 vr 25-08 20:30 ma 28-08 01:40 ma 04-09 01:15 wo 13-09 15:00 za 23-09 18:00
  • Filmografie  
    • Actrice

      The Hitman's Bodyguard (2017)

      Sausage Party (2016)

      Teresa (stem)

      Everly (2015)

      Tale of Tales (2015)

      Queen of Longtrellis

      Teach Me Love (2014)

      Olivia

      Muppets Most Wanted (2014)

      The Prophet (2014)

      Kamila (stem)

      Grown Ups 2 (2013)

      Roxanne Chase-Feder

      Here Comes the Boom (2012)

      Savages (2012)

      Elena

      Pirates! (2012)

      Cutlass Liz (stem)

      Americano (2011)

      'Lola'

      Puss in Boots (2011)

      Kitty Softpaws (stem)

      Grown Ups (2010)

      Roxanne Chase-Feder

      Cirque du Freak: The Vampire's Assistant (2009)

      Madame Truska

      Bandidas (2006)

      Sara Sandoval

      Ask the Dust (2006)

      Camilla Lopez

      Lonely Hearts (2006)

      Martha Beck

      After the Sunset (2004)

      Lola Cirillo

      Spy Kids 3: Game Over (2003)

      Cesca Giggles

      Once Upon a Time in Mexico (2003)

      Carolina

      Frida (2002)

      Frida Kahlo

      Traffic (2000)

      minnares van druglord in Juarez

      Timecode (2000)

      Wild Wild West (1999)

      Rita Escobar

      Dogma (1999)

      Serendipity

      Studio 54 (1998)

      Anita

      The Faculty (1998)

      verpleegster Harper

      Fools Rush In (1997)

      Isabel Fuentes Whitman

      Breaking Up (1997)

      Monica

      Who the hell is Juliette? (1997)

      Fled (1996)

      Cora

      From Dusk Till Dawn (1996)

      Santanico Pandemonium

      Four Rooms (1995)

      danseres op tv

      Fair game (1995)

      Rita

      Desperado (1995)

      Carolina

      El Callejón De Los Milagros (1995)

      Alma
    • Productie

      The Prophet (2014)

      producent

      Frida (2002)

      producent