Sigourney Weaver

Sigourney Weaver

Geboren: 8 oktober 1949

Op 8 oktober 1949 werd Sigourney geboren onder de naam Susan Weaver. Haar vader was Sylvester 'Pat' Weaver, de baas van het entertainment tv-station NBC, en haar moeder Elizabeth Inglis, een actrice. Haar vader had eigenlijk de naam Flavia voor haar...

Lees verder
  • Te zien bij Film1  
    • A Monster Calls (2016)

      A Monster Calls (2016)

      Fantasyfilm met Sigourney Weaver en Liam Neeson over een jongen die ontsnapt aan zijn leven in een wereld vol monsters en sprookjes

      vr 15-12 22:20 di 19-12 06:30 vr 22-12 22:55 ma 25-12 14:35 vr 29-12 07:55 wo 03-01 02:05 za 06-01 07:00 wo 10-01 20:30 do 18-01 02:25 vr 19-01 08:10 di 23-01 22:05 vr 26-01 11:00 di 30-01 02:45 wo 31-01 22:30
  • Filmografie  
    • Actrice

      A Monster Calls (2016)

      oma

      Chappie (2015)

      Michelle Bradley

      Exodus: Gods and Kings (2014)

      Tuya

      Vamps (2012)

      Cisserus

      Red Lights (2012)

      Margaret Matheson

      The Cold Light of Day (2012)

      Rampart (2011)

      Joan Confrey

      Paul (2011)

      Tara

      Abduction (2011)

      Dr. Bennett

      Cedar Rapids (2011)

      Macy Vanderhei

      Crazy on the Outside (2010)

      Viki

      You Again (2010)

      Ramona

      Avatar (2009)

      Dr. Grace Augustine

      WALL●E (2008)

      computer (stem)

      Vantage Point (2008)

      Rex Brooks

      Baby Mama (2008)

      Chaffee Bicknell

      The Tale of Despereaux (2008)

      verteller (stem)

      Happily N'Ever After (2006)

      Frieda (stem)

      Planet Earth (2006)

      verteller (Amerikaanse versie)

      Snow Cake (2006)

      Linda Freeman

      Infamous (2006)

      Babe Paley

      The Village (2004)

      Alice Hunt

      Imaginary Heroes (2004)

      Sandy Travis

      Holes (2003)

      The Guys (2002)

      Tadpole (2002)

      Eve Grubman

      Heartbreakers (2001)

      Angela Nordino, Max Conners, Olga Yevanova

      Galaxy Quest (1999)

      Gwen DeMarco

      The Ice Storm (1997)

      Janey Carver

      Alien Resurrection (1997)

      Ripley

      Copycat (1995)

      Helen Hudson

      Jeffrey (1995)

      Debra Moorhouse

      Death and the Maiden (1994)

      Paulina

      Dave (1993)

      Ellen Mitchell

      1492: Conquest of Paradise (1992)

      koningin Isabel

      Alien³ (1992)

      Ripley

      Ghostbusters II (1989)

      Dana Barrett

      Working Girl (1988)

      Katherine Parker

      Gorillas in the Mist (1988)

      Dian Fossey

      Aliens (1986)

      Ripley

      Half moon street (1986)

      Lauren Slaughter

      Ghostbusters (1984)

      Dana Barrett

      The Year of Living Dangerously (1982)

      Jill Bryant

      Eyewitness (1981)

      Tony Sokolow

      Alien (1979)

      Ripley
    • Productie

      Alien Resurrection (1997)

      co-producent

      Alien³ (1992)

      co-producent