Pedro Almodóvar

Pedro Almodóvar

Geboren: 24 januari 1951, Calzada de Calatrava, Spanje

Nadat Pedro Almodovar is geslaagd voor de middelbare school kan hij terecht op een zeer religieuze universiteit. Dit blijkt niks voor de jonge Pedro. Het enige dat hij aan deze universiteit overhoudt is een afkeer voor religie. Hij ontdekt dat films...

Lees verder
  • Te zien bij Film1  
    • Julieta (2016)

      Julieta (2016)

      Spaans drama van Pedro Almodóvar waarin een vrouw van middelbare leeftijd contact zoekt met haar dochter die ze twaalf jaar niet heeft gezien

      vr 17-11 08:00 vr 24-11 11:55 vr 08-12 06:30 zo 10-12 10:10 vr 15-12 18:55 di 19-12 13:50 ma 25-12 07:55
  • Filmografie  
    • Regie

      Julieta (2016)

      Los amantes pasajeros (2013)

      La piel que habito (2011)

      Los abrazos rotos (2009)

      Volver (2006)

      La mala educación (2004)

      Hable con ella (2002)

      All About My Mother (1999)

      Carne trémula (1997)

      Kika (1993)

      Tacones Lejanos (1991)

      High Heels (1991)

      ˇÁtame! (1989)

      Mujeres al borde de un ataque de nervios (1988)

    • Scenario

      Julieta (2016)

      Los amantes pasajeros (2013)

      La piel que habito (2011)

      Los abrazos rotos (2009)

      Volver (2006)

      La mala educación (2004)

      Hable con ella (2002)

      All About My Mother (1999)

      Carne trémula (1997)

      Kika (1993)

      Tacones Lejanos (1991)

      ˇÁtame! (1989)

      Mujeres al borde de un ataque de nervios (1988)

    • Acteur

      Pablo G. Del Amo (2005)

    • Productie

      El Clan (2015)

      producent

      Wild Tales (2014)

      producent

      La piel que habito (2011)

      producent

      El último verano de la Boyita (2009)

      uitvoerend producent

      The Secret Life of Words (2005)

      uitvoerend producent

      La nińa santa (2004)

      uitvoerend producent

      My Life Without Me (2003)

      uitvoerend producent

      The Devil's Backbone (2001)

      producent