Reese Witherspoon

Reese Witherspoon

Geboren: 22 maart 1976

Nadat ze al vanaf haar zevende in commercials optrad en wat modellenwerk deed, was Reese Witherspoon voor het eerst in een film te zien toen ze veertien was. Die film was 'The Man in the Moon' en Reese speelde een pubermeisje dat verliefd wordt op...

Lees verder
  • Te zien bij Film1  
    • Sing (2016)

      Sing (2016)

      Animatiefilm met Matthew McConaughey als een koalabeer die zijn theater probeert te redden met een talentenjacht

      do 03-05 05:15 vr 04-05 14:15 wo 09-05 08:15 zo 13-05 18:45 do 17-05 11:30
  • Filmografie  
    • Actrice

      A Wrinkle in Time (2018)

      Mrs. Whatsit

      Home Again (2017)

      Alice Kinney

      Sing (2016)

      Rosita (stem)

      Hot Pursuit (2015)

      Daniella

      The Beard (2014)

      Wild (2014)

      Cheryl Strayed

      The Good Lie (2014)

      Carrie Davis

      Inherent Vice (2014)

      Penny

      Devil's Knot (2013)

      Pam Hobbs

      Mud (2012)

      Juniper

      This Means War (2012)

      Lauren

      Water for Elephants (2011)

      Marlena Rosenbluth

      How Do You Know (2010)

      Lisa

      Monsters vs Aliens (2009)

      Susan Murphy/Ginormica (stem)

      Anywhere But Home (2008)

      Kate

      Rendition (2007)

      Isabella El-Ibrahim

      Penelope (2006)

      Annie

      Just Like Heaven (2005)

      Dr. Elizabeth Masterson

      Walk the Line (2005)

      June Carter

      Vanity Fair (2004)

      Becky Sharp

      Legally Blonde 2: Red, White & Blonde (2003)

      Elle Woods

      Sweet Home Alabama (2002)

      Melanie Carmichael

      The Importance of Being Earnest (2002)

      Cecily Cardew

      The Trumpet of the Swan (2001)

      Serena (stem)

      Legally Blonde (2001)

      Elle Woods

      American Psycho (2000)

      Evelyn Williams

      Election (1999)

      Tracy Flick

      Cruel Intentions (1999)

      Annette Hargrove

      Best Laid Plans (1999)

      Lissa

      Twilight (1998)

      Mel Ames

      Pleasantville (1998)

      Jennifer, 'Mary Sue Parker'

      Freeway (1996)

      Vanessa Lutz

      Fear (1996)

      Nicole Walker

      S.F.W. (1994)

      Wendy Pfister

      The Man in the Moon (1991)

      Dani Trant
    • Productie

      Hot Pursuit (2015)

      producent

      Wild (2014)

      producent

      Gone Girl (2014)

      producent

      Who Invited Her? (2013)

      producent

      This Means War (2012)

      producent

      Anywhere But Home (2008)

      producent

      Penelope (2006)

      producent

      Legally Blonde 2: Red, White & Blonde (2003)

      uitvoerend producent