Alastair Fothergill

Alastair Fothergill

  • Te zien bij Film1  
    • Monkey Kingdom (2015)

      Monkey Kingdom (2015)

      Natuurdocumentaire over een pasgeboren aapje en zijn moeder die moeten zien te overleven in de jungle van Zuid-AziŽ

      zo 17-12 06:30 do 28-12 14:40
  • Filmografie  
    • Regie

      Monkey Kingdom (2015)

      Bears (NL) (2014)

      Bears (2014)

      Chimpanzee (2012)

      African Cats (2011)

      Earth (2007)

      Deep Blue (2003)

    • Scenario

      Chimpanzee (2012)

      Earth (2007)

    • Productie

      Monkey Kingdom (2015)

      producent

      Chimpanzee (2012)

      producent

      Earth (2007)

      producent