Alastair Fothergill

Alastair Fothergill

  • Te zien bij Film1  
    • Monkey Kingdom (2015)

      Monkey Kingdom (2015)

      Natuurdocumentaire over een pasgeboren aapje en zijn moeder die moeten zien te overleven in de jungle van Zuid-AziŽ

      vr 18-08 17:25 ma 21-08 05:40 za 26-08 10:05 do 31-08 07:00 zo 03-09 14:40 wo 06-09 04:20 do 07-09 08:55 zo 10-09 09:45 vr 15-09 05:10 zo 17-09 07:00 za 23-09 05:35 do 28-09 07:00 ma 02-10 07:50 di 10-10 14:35 za 14-10 06:30 do 26-10 14:45
  • Filmografie  
    • Regie

      Monkey Kingdom (2015)

      Bears (NL) (2014)

      Bears (2014)

      Chimpanzee (2012)

      African Cats (2011)

      Earth (2007)

      Deep Blue (2003)

    • Scenario

      Chimpanzee (2012)

      Earth (2007)

    • Productie

      Monkey Kingdom (2015)

      producent

      Chimpanzee (2012)

      producent

      Earth (2007)

      producent