Simon Pegg

Simon Pegg

Geboren: 14 februari 1970
  • Te zien bij Film1  
    • The Adventures of Tintin: The Secret of the Unicorn (2011)

      The Adventures of Tintin: The Secret of the Unicorn (2011)

      3D-animatiefilm van Steven Spielberg waarin de jonge reporter Kuifje (Tintin) met kapitein Haddock het geheim van het zeilschip De Eenhoorn ontrafelt

      do 24-08 20:30 za 09-09 08:30 za 16-09 18:45 za 14-10 18:45
    • Ice Age 3: Dawn of the Dinosaurs (2009)

      Ice Age 3: Dawn of the Dinosaurs (2009)

      Derde animatiefilm over de avonturen van Sid, Diego, Manny en natuurlijk Scrat, die dit keer dino's achter zich aan krijgen

      wo 23-08 06:30 wo 06-09 07:55 wo 20-09 06:30 wo 04-10 06:30 do 05-10 16:00 wo 18-10 06:30 do 19-10 16:00
    • Star Trek (2009)

      Star Trek (2009)

      Reboot van de succesvolle scifi-serie die het verhaal oppikt met de originele crew van kapitein James T. Kirk

      vr 25-08 09:50 zo 27-08 18:25 di 05-09 06:30
    • Star Trek Beyond (2016)

      Star Trek Beyond (2016)

      Tweede vervolg op de Star Trek-reboot, waarin de bemanning van de Enterprise te maken krijgt met een mysterieuze nieuwe vijand

      do 24-08 05:00 za 26-08 16:40 di 29-08 20:30 di 05-09 10:45 za 09-09 04:30 ma 11-09 18:30 do 14-09 20:30 zo 17-09 07:55 di 19-09 20:30 wo 20-09 14:05 za 23-09 18:30
    • Star Trek Into Darkness (2013)

      Star Trek Into Darkness (2013)

      Tweede Star Trek-film van J.J. Abrams, waarin de bemanning van de Enterprise het moet opnemen tegen een vijand die de hele Starfleet heeft vernietigd

      vr 25-08 11:55 zo 27-08 20:30 di 05-09 08:35
  • Filmografie  
    • Scenario

      Star Trek Beyond (2016)

      The World's End (2013)

      Paul (2011)

      Hot Fuzz (2007)

      Run, Fatboy, Run (2007)

      Shaun of the Dead (2004)

    • Acteur

      Star Trek Beyond (2016)

      Scotty

      Man Up (2015)

      Jack

      Mission: Impossible - Rogue Nation (2015)

      Benji Dunn

      Star Wars: Episode VII - The Force Awakens (2015)

      Unkar Plutt

      Absolutely Anything (2015)

      Neil Clarke

      The Boxtrolls (2014)

      (stem)

      Kill Me Three Times (2014)

      Charlie Wolfe

      Hector and the Search for Happiness (2014)

      Hector

      The World's End (2013)

      Gary King

      Star Trek Into Darkness (2013)

      Scotty

      Paul (2011)

      Graeme Willy

      The Adventures of Tintin: The Secret of the Unicorn (2011)

      Thompson

      Mission: Impossible - Ghost Protocol (2011)

      Benji Dunn

      Burke and Hare (2010)

      William Burke

      Ice Age 3: Dawn of the Dinosaurs (2009)

      Buck (stem)

      Star Trek (2009)

      Scotty

      How to Lose Friends & Alienate People (2008)

      Sidney Young

      The Good Night (2007)

      Paul

      Diary of the Dead (2007)

      nieuwslezer (stem)

      Run, Fatboy, Run (2007)

      Dennis

      Hot Fuzz (2007)

      Nicholas Angel

      Mission: Impossible III (2006)

      Benji

      Shaun of the Dead (2004)

      Shaun

      Guest House Paradiso (1999)

      Mr. Nice
    • Productie

      Man Up (2015)

      uitvoerend producent