Jake Gyllenhaal

Jake Gyllenhaal

Geboren: 19 december 1980, Los Angeles
  • Te zien bij Film1  
    • Demolition (2015)

      Demolition (2015)

      Komisch drama met Jake Gyllenhaal die zijn leven letterlijk en figuurlijk ontleedt nadat zijn vrouw tragisch verongelukt

      wo 29-11 10:25 zo 03-12 07:00 do 07-12 01:45 vr 26-01 12:45
    • Life (2017)

      Life (2017)

      Scifi-thriller met Ryan Reynolds en Jake Gyllenhaal over een team astronauten dat het eerste bewijs ontdekt van buitenaards leven

      za 13-01 20:30 zo 14-01 22:20 za 20-01 14:05 ma 22-01 11:25 zo 28-01 00:35 ma 29-01 07:55 wo 31-01 20:30
    • Nocturnal Animals (2016)

      Nocturnal Animals (2016)

      Psychologische thriller waarin kunsthandelaar Amy Adams het beklemmende manuscript leest dat ex-man Jake Gyllenhaal aan haar heeft opgedragen

      vr 24-11 20:30 zo 26-11 09:55 di 28-11 18:35 vr 01-12 16:50 ma 04-12 12:15 wo 06-12 18:35 zo 10-12 16:45 do 14-12 08:15 za 16-12 17:05 wo 20-12 08:25 zo 24-12 02:55 di 26-12 09:50 do 28-12 22:10 zo 31-12 18:40 wo 03-01 13:45 vr 05-01 14:10 ma 08-01 18:35 do 11-01 22:10 zo 14-01 08:20 wo 17-01 04:35 vr 19-01 14:05 ma 22-01 03:15 wo 24-01 01:20 do 25-01 11:35 ma 29-01 22:15
  • Filmografie  
    • Acteur

      Life (2017)

      David Jordan

      Stronger (2017)

      Jeff Bauman

      Nocturnal Animals (2016)

      Edward Sheffield / Tony Hastings

      Demolition (2015)

      Davis Mitchell

      Accidental Love (2015)

      Howard Birdwell

      Southpaw (2015)

      Billy Hope

      Everest (2015)

      Scott Fischer

      Nightcrawler (2014)

      Louis Bloom

      Enemy (2013)

      Adam + Anthony

      Prisoners (2013)

      Detective Loki

      End of Watch (2012)

      agent Brian Taylor

      Source Code (2011)

      Colter

      Prince of Persia: The Sands of Time (2010)

      Prins Dastan

      Love and Other Drugs (2010)

      Jamie Reidy

      Brothers (2009)

      Tommy Cahill

      Zodiac (2007)

      Robert Graysmith

      Rendition (2007)

      Douglas Freeman

      Proof (2005)

      Hal

      Jarhead (2005)

      Anthony Swofford

      Brokeback Mountain (2005)

      Jack Twist

      The Day After Tomorrow (2004)

      Sam Hall

      Moonlight Mile (2002)

      Joe Nast

      The Good Girl (2002)

      Holden Worther

      Lovely & Amazing (2001)

      Jordan

      Donnie Darko (2001)

      Donnie Darko

      Bubble Boy (2001)

      Josh & S.a.m. (1993)

      Leon Coleman

      A Dangerous Woman (1993)

      Edward

      City Slickers (1991)

      Danny Robbins
    • Productie

      Stronger (2017)

      producent

      Nightcrawler (2014)

      producent