Ivan Reitman

Ivan Reitman

Geboren: 27 oktober 1946
  • Te zien bij Film1  
    • Baywatch (2017)

      Baywatch (2017)

      Komische actiefilm naar de populaire serie uit de jaren negentig waarin strandwachten Dwayne Johnson en Zac Efron op een crimineel complot stuiten

      do 19-07 18:30 za 21-07 06:30 di 24-07 14:55 za 28-07 10:25 do 02-08 18:30 zo 05-08 08:15 do 09-08 20:30 zo 12-08 04:30 do 16-08 14:00 ma 20-08 13:50 vr 24-08 04:30 zo 26-08 06:30 wo 29-08 13:10 vr 31-08 20:30 ma 03-09 22:50 do 06-09 08:15 di 11-09 13:45 do 13-09 16:30 ma 17-09 10:10 vr 21-09 14:55 di 25-09 20:30 za 29-09 08:00
    • Hondenhotel (2009)

      Hondenhotel (2009)

      Familiekomedie met Emma Roberts over twee weeskinderen die een geheim hondenhotel beginnen

      vr 27-07 15:30 wo 15-08 15:55 di 11-09 15:45
    • Hotel for Dogs (2009)

      Hotel for Dogs (2009)

      Familiekomedie met Emma Roberts over twee weeskinderen die een geheim hondenhotel beginnen

      ma 23-07 07:00 do 02-08 05:20 vr 03-08 11:25 di 07-08 14:25 do 09-08 17:20 za 11-08 08:25 ma 13-08 12:55 vr 17-08 16:00 do 23-08 18:55 za 25-08 09:40 ma 27-08 17:25 do 30-08 14:25 wo 05-09 11:20 za 08-09 08:25 vr 14-09 17:30 zo 16-09 09:40 wo 19-09 15:30 vr 21-09 18:50 wo 26-09 16:00
    • I Love You, Man (2009)

      I Love You, Man (2009)

      Komedie met Paul Rudd die op zoek moet naar vrienden omdat hij anders geen getuige heeft voor zijn huwelijk

      zo 22-07 04:05 di 24-07 20:30 zo 05-08 02:05 wo 08-08 09:40 di 14-08 14:20 ma 20-08 22:40 zo 26-08 01:55 do 06-09 20:30 di 11-09 03:50 zo 23-09 22:30
  • Filmografie  
    • Regie

      Draft Day (2014)

      No Strings Attached (2011)

      My Super Ex-Girlfriend (2006)

      Evolution (2001)

      Six Days Seven Nights (1998)

      Father's Day (1997)

      Junior (1994)

      Dave (1993)

      Kindergarten Cop (1990)

      Ghostbusters II (1989)

      Twins (1988)

      Legal Eagles (1986)

      Ghostbusters (1984)

      Stripes (1981)

      Meatballs (1979)

    • Scenario

      Legal Eagles (1986)

      origineel verhaal
    • Acteur

      Drunk Stoned Brilliant Dead: The Story of the National Lampoon (2015)

    • Productie

      Father Figures (2017)

      producent

      Baywatch (2017)

      producent

      Ghostbusters (2016)

      producent

      Draft Day (2014)

      producent

      Hitchcock (2012)

      producent

      No Strings Attached (2011)

      producent

      Chloe (2009)

      producent

      Hondenhotel (2009)

      uitvoerend producent

      I Love You, Man (2009)

      uitvoerend producent

      Post Grad (2009)

      producent

      Up in the Air (2009)

      producent

      Hotel for Dogs (2009)

      uitvoerend producent

      Disturbia (2007)

      uitvoerend producent

      Eurotrip (2004)

      uitvoerend producent

      Old School (2003)

      uitvoerend producent

      Evolution (2001)

      producent

      Killing Me Softly (2001)

      uitvoerend producent

      Road Trip (2000)

      uitvoerend producent

      Six Days Seven Nights (1998)

      producent

      Father's Day (1997)

      producent

      Private Parts (1997)

      producent

      Junior (1994)

      producent

      Dave (1993)

      producent

      Beethoven's 2nd (1993)

      uitvoerend producent

      Beethoven (1992)

      uitvoerend producent

      Stop! Or My Mom Will Shoot (1992)

      producent

      Kindergarten Cop (1990)

      producent

      Ghostbusters II (1989)

      producent

      Twins (1988)

      producent

      Legal Eagles (1986)

      producent

      Ghostbusters (1984)

      producent

      Spacehunter (1983)

      uitvoerend producent

      Heavy Metal (1981)

      producent

      Stripes (1981)

      producent