Ivan Reitman

Ivan Reitman

Geboren: 27 oktober 1946
  • Te zien bij Film1  
    • Disturbia (2007)

      Disturbia (2007)

      Thriller waarin een tiener met huisarrest alle buren in zijn buitenwijk bespioneert en ervan overtuigd raakt dat een buurman een moordenaar is

      za 26-08 03:20 zo 03-09 04:50 do 07-09 02:05 za 09-09 04:40 ma 11-09 03:45 wo 13-09 03:20 vr 15-09 08:00 zo 24-09 08:50 do 28-09 00:30
    • Drunk Stoned Brilliant Dead: The Story of the National Lampoon (2015)

      Drunk Stoned Brilliant Dead: The Story of the National Lampoon (2015)

      Documentaire over de successen en de schandes in de geschiedenis van komedie instituut National Lampoon

      vr 25-08 04:30
    • Ghostbusters (2016)

      Ghostbusters (2016)

      Nieuwe Ghostbusters-film met Kristen Wiig, Melissa McCarthy, Leslie Jones en Kate McKinnon als vrouwelijke spokenjagers

      wo 23-08 20:30 zo 27-08 04:40 di 29-08 00:20 wo 30-08 20:30 vr 01-09 13:55 zo 03-09 10:05 wo 06-09 17:00 vr 08-09 08:15 zo 10-09 18:35 wo 13-09 20:30 za 16-09 03:35 zo 17-09 18:40 wo 20-09 04:35 do 21-09 06:30 ma 25-09 14:30 wo 27-09 20:30 za 30-09 22:15 za 07-10 14:05 di 24-10 08:15
    • Ghostbusters (1984)

      Ghostbusters (1984)

      Succesvolle scifi-komedie uit de jaren tachtig over vier spokenjagers die hun geld verdienen met het vangen van bovennatuurlijk gespuis

      vr 01-09 10:30 wo 06-09 15:15 vr 08-09 06:30 zo 10-09 15:10 za 16-09 00:05 do 21-09 18:45 wo 27-09 22:10
    • Ghostbusters II (1989)

      Ghostbusters II (1989)

      Vervolg op de spokenfilm Ghostbusters waarin een kwade geest via een schilderij bezit probeert te krijgen over de baby van Dana Barett

      vr 01-09 12:10 wo 06-09 04:40 do 07-09 12:05 zo 10-09 16:50 za 16-09 01:50 do 21-09 04:40
    • Old School (2003)

      Old School (2003)

      Komedie waarin drie dertigers - Will Ferrell, Luke Wilson en Vince Vaughn - hun studententijd proberen te doen herleven

      za 26-08 23:35 di 29-08 20:30 ma 04-09 23:50 ma 11-09 00:45 zo 24-09 03:30 di 26-09 22:05
  • Filmografie  
    • Regie

      Draft Day (2014)

      No Strings Attached (2011)

      My Super Ex-Girlfriend (2006)

      Evolution (2001)

      Six Days Seven Nights (1998)

      Father's Day (1997)

      Junior (1994)

      Dave (1993)

      Kindergarten Cop (1990)

      Ghostbusters II (1989)

      Twins (1988)

      Legal Eagles (1986)

      Ghostbusters (1984)

      Stripes (1981)

      Meatballs (1979)

    • Scenario

      Legal Eagles (1986)

      origineel verhaal
    • Acteur

      Drunk Stoned Brilliant Dead: The Story of the National Lampoon (2015)

    • Productie

      Baywatch (2017)

      producent

      Ghostbusters (2016)

      producent

      Draft Day (2014)

      producent

      Hitchcock (2012)

      producent

      No Strings Attached (2011)

      producent

      Chloe (2009)

      producent

      Hondenhotel (2009)

      uitvoerend producent

      I Love You, Man (2009)

      uitvoerend producent

      Post Grad (2009)

      producent

      Up in the Air (2009)

      producent

      Hotel for Dogs (2009)

      uitvoerend producent

      Disturbia (2007)

      uitvoerend producent

      Eurotrip (2004)

      uitvoerend producent

      Old School (2003)

      uitvoerend producent

      Evolution (2001)

      producent

      Killing Me Softly (2001)

      uitvoerend producent

      Road Trip (2000)

      uitvoerend producent

      Six Days Seven Nights (1998)

      producent

      Father's Day (1997)

      producent

      Private Parts (1997)

      producent

      Junior (1994)

      producent

      Dave (1993)

      producent

      Beethoven's 2nd (1993)

      uitvoerend producent

      Beethoven (1992)

      uitvoerend producent

      Stop! Or My Mom Will Shoot (1992)

      producent

      Kindergarten Cop (1990)

      producent

      Ghostbusters II (1989)

      producent

      Twins (1988)

      producent

      Legal Eagles (1986)

      producent

      Ghostbusters (1984)

      producent

      Spacehunter (1983)

      uitvoerend producent

      Heavy Metal (1981)

      producent

      Stripes (1981)

      producent