Huub Stapel

Huub Stapel

Geboren: 2 december 1954

Het bourgondische leven lijkt van jongs af aan prima bij Huub Stapel te passen. Als rooms-katholieke Limburger groeide hij op in een wereld gelijk aan die van een kinderhemel: zijn vader was vertegenwoordiger van snoepwaren en zijn moeder werkte in...

Lees verder
  • Te zien bij Film1  
    • De Zevende Hemel (2016)

      De Zevende Hemel (2016)

      Muzikale ode aan liefde en familie, waarin een echtpaar het jubileum viert van hun Italiaanse restaurant en hierbij alle kinderen wil samenbrengen

      vr 20-10 13:45 di 24-10 18:45 do 26-10 22:25 za 28-10 14:15 di 31-10 00:25 vr 03-11 15:35 zo 05-11 18:45 wo 08-11 07:00 za 11-11 05:15 zo 12-11 18:45 do 16-11 00:05 za 18-11 06:30 wo 22-11 18:45 za 25-11 05:10 zo 26-11 12:50 di 28-11 22:45 do 30-11 16:55
  • Filmografie  
    • Acteur

      De Zevende Hemel (2016)

      Max

      Hemel op Aarde (2013)

      pastoor Sef Janzen

      De goede dood (2012)

      Michael

      Smoorverliefd (2010)

      Theo

      Sint (2010)

      Niklas

      Iep! (2010)

      Warre

      Terug naar de kust (2009)

      Victor

      Het wapen van Geldrop (2008)

      Piet Veerman

      Johan (2005)

      Rinus Dros

      De Dominee (2004)

      vader Anton Donkers

      Van God los (2003)

      Herbert Meijer

      Verder dan de Maan (2003)

      Mees Werner

      Sproet 2 (2003)

      (stem)

      Finding Nemo (NL) (2003)

      Gill (stem)

      Rent A Friend (2000)

      meneer Bloedworst

      Dying to go home (1996)

      Joris

      De zeemeerman (1996)

      Timo Babel

      Walhalla (1995)

      Raymond de Feyter

      Flodder in Amerika! (1992)

      Johnnie

      De onfatsoenlijke vrouw (1991)

      Leon

      Oh Boy! (1991)

      mooie jongen

      In the Shadow of the Sandcastles (1989)

      Julio

      Amsterdamned (1988)

      Eric Visser

      Flodder (1986)

      Johnnie

      Maria (1986)

      Paolo Pietrosanti

      Op hoop van zegen (1986)

      Geert

      De dream (1985)

      inspecteur van politie

      De Schorpioen (1984)

      vaandrig

      De Lift (1983)

      Felix Adelaar

      Zwarte Ruiter (1983)

      Floor
    • Techniek

      Terra Nova (reissue) (1994)

      restauratie