Jennifer Connelly

Jennifer Connelly

Geboren: 12 december 1970

Jennifer Connelly groeit op in Brooklyn waar zij op de prestigieuze Saint Ann's School zit. Op aanraden van een goede vriend die zaken doet in de reclame, nemen Jennifers ouders haar op haar tiende jaar mee naar een modellen-auditie. Vanaf dat moment...

Lees verder
  • Te zien bij Film1  
    • Dark City (1998)

      Dark City (1998)

      John Murdoch woont in een donkere, duistere stad en komt erachter dat de stad totaal wordt beheerst door de Vreemdelingen

      wo 01-11 05:20
  • Filmografie  
    • Actrice

      Spider-Man: Homecoming (2017)

      Karen

      American Pastoral (2016)

      Dawn Levov

      Shelter (2014)

      Hannah

      Aloft (2014)

      Nana Kunning

      Noah (2014)

      Naameh

      Stuck in Love (2012)

      Erica

      The Dilemma (2011)

      Beth

      Salvation Boulevard (2011)

      Gwen Vanderveer

      He's Just Not That Into You (2009)

      Janine

      9 (2009)

      7 (stem)

      Creation (2009)

      Emma Darwin

      The Day the Earth Stood Still (2008)

      Helen

      Reservation Road (2007)

      Grace Learner

      Little Children (2006)

      Kathy Adamson

      Blood Diamond (2006)

      Maddy Bowen

      Dark Water (2005)

      Dahlia Williams

      Hulk (2003)

      Betty Ross

      House of Sand and Fog (2003)

      Kathy

      A Beautiful Mind (2001)

      Alicia Larde Nash

      Requiem for a Dream (2000)

      Marion Silver

      Dark City (1998)

      Emma Murdoch

      Inventing the Abbotts (1997)

      Eleanor Abbott

      Mulholland Falls (1996)

      Higher Learning (1995)

      Taryn

      The Rocketeer (1991)

      Jenny Blake

      The Hot Spot (1990)

      Gloria Harper

      Some Girls (1988)

      Gabriella

      Labyrinth (1986)

      Sarah