Al Pacino

Al Pacino

Geboren: 25 april 1940, Verenigde Staten

Hoewel Al Pacino is geboren in Harlem, New York heeft hij Italiaans bloed. Zijn ouders; verzekeringsagent Salvatore en Rose Pacino hebben beiden de Italiaanse nationaliteit. Als Pacino twee jaar oud is scheiden zijn ouders.

De kleine Pacino gaat...

Lees verder
  • Te zien bij Film1  
    • Manglehorn (2014)

      Manglehorn (2014)

      Drama met Al Pacino als slotenmaker die nadat zijn hart is gebroken, zijn leven weer probeert op te pakken

      za 23-09 17:00 wo 27-09 18:55 zo 01-10 12:35 zo 08-10 22:10 di 10-10 12:45 vr 13-10 15:15 ma 16-10 18:55 vr 20-10 14:00 zo 22-10 08:20 za 28-10 04:55 zo 29-10 14:25 do 02-11 12:15 ma 06-11 08:20 do 09-11 17:25 zo 19-11 08:20 do 23-11 17:20 do 30-11 11:30
  • Filmografie  
    • Regie

      Looking for Richard (1996)

    • Scenario

      Looking for Richard (1996)

    • Acteur

      Danny Collins (2015)

      Danny Collins

      The Humbling (2014)

      Happy Valley (2014)

      Manglehorn (2014)

      A.J. Manglehorn

      Stand Up Guys (2012)

      Val

      Jack and Jill (2011)

      The Son of No One (2011)

      Detective Stanford

      I Knew It Was You (2009)

      Righteous Kill (2008)

      Detective David Fisk

      Ocean's Thirteen (2007)

      Willie Bank

      88 Minutes (2007)

      Jack Gramm

      Two for the Money (2005)

      Walter Abrams

      The Merchant of Venice (2004)

      Shylock

      Angels in America (2003)

      Roy Cohn

      The Recruit (2003)

      Walter Burke

      Insomnia (2002)

      Will Dormer

      S1m0ne (2002)

      Viktor Taransky

      People I Know (2002)

      Eli Wurman

      The Insider (1999)

      Lowell Bergman

      Any Given Sunday (1999)

      Tony D'Amato

      Donnie Brasco (1997)

      Lefty Ruggiero

      The Devil's Advocate (1997)

      John Milton

      City Hall (1996)

      John Pappas

      Looking for Richard (1996)

      Richard III

      Heat (1995)

      Vincent Hanna

      Carlito's Way (1993)

      Carlo Brigante

      Scent of a Woman (1992)

      luitenant-kolonel Frank Slade

      Glengarry Glen Ross (1992)

      Ricky Roma

      Frankie and Johnny (1991)

      Johnny

      Dick Tracy (1990)

      Big Boy Caprice

      The Godfather Part III (1990)

      Sea of Love (1989)

      Frank Keller

      Revolution (1985)

      Tom Dobb

      Scarface (1983)

      Tony Montana

      Author! Author! (1982)

      Ivan Travalian

      Cruising (1980)

      Steve Burns

      ...And Justice for All. (1979)

      Arthur Kirkland

      Bobby Deerfield (1977)

      Dog Day Afternoon (1975)

      The Godfather: Part II (1974)

      Michael

      Scarecrow (1973)

      Serpico (1973)

      The Godfather (1972)

    • Productie

      The Humbling (2014)

      producent

      Looking for Richard (1996)

      producent