Harold Ramis

Harold Ramis

Geboren: 21 november 1944, Chicago, Verenigde Staten
Overleden: 24 februari 2014
  • Te zien bij Film1  
    • Drunk Stoned Brilliant Dead: The Story of the National Lampoon (2015)

      Drunk Stoned Brilliant Dead: The Story of the National Lampoon (2015)

      Documentaire over de successen en de schandes in de geschiedenis van komedie instituut National Lampoon

      vr 25-08 04:30
    • Ghostbusters (2016)

      Ghostbusters (2016)

      Nieuwe Ghostbusters-film met Kristen Wiig, Melissa McCarthy, Leslie Jones en Kate McKinnon als vrouwelijke spokenjagers

      wo 23-08 20:30 zo 27-08 04:40 di 29-08 00:20 wo 30-08 20:30 vr 01-09 13:55 zo 03-09 10:05 wo 06-09 17:00 vr 08-09 08:15 zo 10-09 18:35 wo 13-09 20:30 za 16-09 03:35 zo 17-09 18:40 wo 20-09 04:35 do 21-09 06:30 ma 25-09 14:30 wo 27-09 20:30 za 30-09 22:15 za 07-10 14:05 di 24-10 08:15
    • Ghostbusters (1984)

      Ghostbusters (1984)

      Succesvolle scifi-komedie uit de jaren tachtig over vier spokenjagers die hun geld verdienen met het vangen van bovennatuurlijk gespuis

      vr 01-09 10:30 wo 06-09 15:15 vr 08-09 06:30 zo 10-09 15:10 za 16-09 00:05 do 21-09 18:45 wo 27-09 22:10
    • Ghostbusters II (1989)

      Ghostbusters II (1989)

      Vervolg op de spokenfilm Ghostbusters waarin een kwade geest via een schilderij bezit probeert te krijgen over de baby van Dana Barett

      vr 01-09 12:10 wo 06-09 04:40 do 07-09 12:05 zo 10-09 16:50 za 16-09 01:50 do 21-09 04:40
  • Filmografie  
    • Regie

      Year One (2009)

      The Ice Harvest (2005)

      Analyze That (2002)

      Bedazzled (2000)

      Analyze This (1999)

      Multiplicity (1996)

      Groundhog Day (1993)

      Club Paradise (1986)

      National Lampoon's Vacation (1983)

      Caddyshack (1980)

      Caddy Shack (1980)

    • Scenario

      Ghostbusters (2016)

      Year One (2009)

      Year One (2009)

      Analyze That (2002)

      Bedazzled (2000)

      Analyze This (1999)

      Groundhog Day (1993)

      Ghostbusters II (1989)

      Club Paradise (1986)

      Ghostbusters (1984)

      Stripes (1981)

      Caddy Shack (1980)

      Caddyshack (1980)

      Meatballs (1979)

    • Acteur

      Drunk Stoned Brilliant Dead: The Story of the National Lampoon (2015)

      Knocked Up (2007)

      Ben's vader

      The Last Kiss (2006)

      professor Bowler

      Orange County (2002)

      As Good As It Gets (1997)

      Dr. Betts

      Groundhog Day (1993)

      neuroloog

      Ghostbusters II (1989)

      dr. Egon Spengler

      Baby Boom (1987)

      Steven Buchner

      Ghostbusters (1984)

      dr.Egon Spengler

      Stripes (1981)

      Russell Ziskey
    • Productie

      Year One (2009)

      co-producent

      The First $20 Million Is Always the Hardest (2002)

      uitvoerend producent

      Bedazzled (2000)

      producent

      Multiplicity (1996)

      producent

      Groundhog Day (1993)

      producent

      Back to School (1986)

      producent

      Back to School (1986)

      producent