Paul Greengrass

Paul Greengrass

Geboren: 13 augustus 1955, Cheam, Groot-BrittanniŽ
  • Te zien bij Film1  
    • Jason Bourne (2016)

      Jason Bourne (2016)

      Vijfde film in de Bourne-franchise met Matt Damon als de meest dodelijke agent van de CIA, die het dit keer moet opnemen tegen een netwerk van terreur

      zo 22-10 10:15 di 24-10 18:30 za 28-10 08:00 ma 30-10 18:30 wo 01-11 20:30 vr 03-11 16:50 zo 05-11 08:15 di 07-11 18:30 vr 10-11 10:00 zo 12-11 12:05 di 14-11 20:30 di 21-11 06:30 do 23-11 18:30 za 25-11 12:20 ma 27-11 16:10 wo 29-11 13:05 vr 01-12 20:30 zo 03-12 10:20 di 05-12 18:30 vr 08-12 13:50 do 14-12 02:25 za 16-12 10:10 ma 18-12 22:10 zo 24-12 10:30
  • Filmografie  
    • Regie

      Jason Bourne (2016)

      Memphis (2015)

      Captain Phillips (2013)

      Green Zone (2010)

      The Bourne Ultimatum (2007)

      United 93 (2006)

      The Bourne Supremacy (2004)

      Bloody Sunday (2002)

    • Scenario

      Jason Bourne (2016)

      United 93 (2006)

      Omagh (2004)

      Bloody Sunday (2002)

    • Productie

      Jason Bourne (2016)

      producent

      United 93 (2006)

      producent

      Omagh (2004)

      producent