Paul Greengrass

Paul Greengrass

Geboren: 13 augustus 1955, Cheam, Groot-BrittanniŽ
  • Te zien bij Film1  
    • Jason Bourne (2016)

      Jason Bourne (2016)

      Vijfde film in de Bourne-franchise met Matt Damon als de meest dodelijke agent van de CIA, die het dit keer moet opnemen tegen een netwerk van terreur

      ma 26-02 12:00 do 01-03 16:15 zo 04-03 06:30 wo 07-03 08:10 vr 09-03 22:15 ma 12-03 12:45 wo 14-03 16:15 zo 18-03 06:30 di 20-03 13:25 za 24-03 16:40 ma 26-03 10:00 vr 30-03 06:30
  • Filmografie  
    • Regie

      Jason Bourne (2016)

      Memphis (2015)

      Captain Phillips (2013)

      Green Zone (2010)

      The Bourne Ultimatum (2007)

      United 93 (2006)

      The Bourne Supremacy (2004)

      Bloody Sunday (2002)

    • Scenario

      Jason Bourne (2016)

      United 93 (2006)

      Omagh (2004)

      Bloody Sunday (2002)

    • Productie

      Jason Bourne (2016)

      producent

      United 93 (2006)

      producent

      Omagh (2004)

      producent