Paul Greengrass

Paul Greengrass

Geboren: 13 augustus 1955, Cheam, Groot-BrittanniŽ
  • Te zien bij Film1  
    • Jason Bourne (2016)

      Jason Bourne (2016)

      Vijfde film in de Bourne-franchise met Matt Damon als de meest dodelijke agent van de CIA, die het dit keer moet opnemen tegen een netwerk van terreur

      za 16-12 10:10 ma 18-12 22:10 zo 24-12 10:30 di 02-01 18:30 do 04-01 10:40 zo 07-01 02:50 ma 08-01 08:50 wo 10-01 22:10 za 13-01 18:25 ma 15-01 15:05 wo 17-01 22:50 vr 19-01 10:20 zo 21-01 18:30 di 23-01 06:30 vr 26-01 01:35 zo 28-01 16:50 di 30-01 13:20
  • Filmografie  
    • Regie

      Jason Bourne (2016)

      Memphis (2015)

      Captain Phillips (2013)

      Green Zone (2010)

      The Bourne Ultimatum (2007)

      United 93 (2006)

      The Bourne Supremacy (2004)

      Bloody Sunday (2002)

    • Scenario

      Jason Bourne (2016)

      United 93 (2006)

      Omagh (2004)

      Bloody Sunday (2002)

    • Productie

      Jason Bourne (2016)

      producent

      United 93 (2006)

      producent

      Omagh (2004)

      producent