Paul McGuigan

Paul McGuigan

  • Te zien bij Film1  
    • Victor Frankenstein (2015)

      Victor Frankenstein (2015)

      Het klassieke verhaal van Frankenstein vanuit het perspectief van assistent Igor, gespeeld door Daniel Radcliffe

      di 01-08 01:50 do 03-08 00:20 za 05-08 22:40 di 08-08 22:05 vr 11-08 01:20 zo 13-08 22:20 di 22-08 20:30 vr 25-08 16:50 zo 27-08 09:35 di 29-08 13:15 do 31-08 07:55
  • Filmografie  
    • Regie

      Victor Frankenstein (2015)

      Push (2009)

      Lucky Number Slevin (2006)

      Thief (2006)

      Wicker Park (2004)

      The Acid House (1998)