Paul McGuigan

Paul McGuigan

  • Te zien bij Film1  
    • Victor Frankenstein (2015)

      Victor Frankenstein (2015)

      Het klassieke verhaal van Frankenstein vanuit het perspectief van assistent Igor, gespeeld door Daniel Radcliffe

      do 21-09 01:10 zo 24-09 12:05 di 26-09 22:25 do 28-09 07:55 di 03-10 13:45 za 07-10 20:30 wo 11-10 04:40 za 14-10 20:30 ma 16-10 13:15 wo 18-10 22:15 vr 20-10 10:55 wo 25-10 05:10 zo 29-10 11:00 di 31-10 20:30 za 04-11 01:35 zo 05-11 11:50 di 07-11 13:05 do 16-11 00:40 zo 19-11 22:35 zo 26-11 03:50 do 30-11 01:30
  • Filmografie  
    • Regie

      Victor Frankenstein (2015)

      Push (2009)

      Lucky Number Slevin (2006)

      Thief (2006)

      Wicker Park (2004)

      The Acid House (1998)