Rose Byrne

Rose Byrne

Geboren: 24 juli 1979, Sydney, Australië
  • Te zien bij Film1  
    • Bad Neighbours 2 (2016)

      Bad Neighbours 2 (2016)

      Vervolg op Bad Neighbours waarin dit keer een vrouwelijke studentenvereniging zich vestigt naast Seth Rogen en Rose Byrne

      vr 15-12 11:25 ma 18-12 01:40 wo 20-12 22:35 ma 25-12 05:30 vr 29-12 03:35 di 02-01 03:45 zo 07-01 01:50 wo 10-01 22:05 za 13-01 03:50 di 16-01 09:15 vr 19-01 23:30 di 23-01 03:40 do 25-01 05:30 di 30-01 00:25
    • The Meddler (2015)

      The Meddler (2015)

      Heerlijke feelgoodfilm met Susan Sarandon als weduwe die zich iets teveel met haar volwassen dochter bemoeit

      vr 15-12 20:30 di 19-12 05:20 do 21-12 03:30 di 26-12 05:20 za 30-12 01:55 ma 01-01 20:30 ma 08-01 00:05 za 13-01 22:00 vr 19-01 01:35 zo 21-01 23:55 za 27-01 11:35 di 30-01 22:10
  • Filmografie  
    • Actrice

      X-Men: Apocalypse (2016)

      Moira MacTaggert

      Bad Neighbours 2 (2016)

      Kelly Radner

      Spy (2015)

      Rayna Boyanov

      The Meddler (2015)

      Lori

      Bad Neighbours (2014)

      Kelly Radner

      Adult Beginners (2014)

      Justine

      This Is Where I Leave You (2014)

      Penny

      Annie (2014)

      Grace

      The Turning (2013)

      I Give It a Year (2013)

      Nat

      Insidious: Chapter 2 (2013)

      Renai Lambert

      The Internship (2013)

      Dana

      The Place Beyond the Pines (2012)

      Jennifer

      X-Men: First Class (2011)

      Dr. Moira MacTaggert

      Bridesmaids (2011)

      Helen

      Insidious (2010)

      Renai

      Get Him to the Greek (2010)

      Jackie Q

      Knowing (2009)

      Diana Wayland

      Adam (2009)

      Beth

      Sunshine (2007)

      Cassie

      28 Weeks Later (2007)

      Scarlet

      Marie Antoinette (2006)

      hertogin De Polignac

      The Dead Girl (2006)

      Leah

      Wicker Park (2004)

      I Capture the Castle (2003)

      Rose Mortmain

      Star Wars: Episode II - Attack of the Clones (2002)

      Dormé

      The Goddess of 1967 (2000)

      Deirde