Rose Byrne

Rose Byrne

Geboren: 24 juli 1979, Sydney, Australië
  • Te zien bij Film1  
    • Bad Neighbours 2 (2016)

      Bad Neighbours 2 (2016)

      Vervolg op Bad Neighbours waarin dit keer een vrouwelijke studentenvereniging zich vestigt naast Seth Rogen en Rose Byrne

      vr 02-03 01:55 vr 09-03 20:30 di 13-03 01:45 wo 21-03 19:00 za 24-03 12:50 do 29-03 01:30 vr 30-03 22:15
    • The Meddler (2015)

      The Meddler (2015)

      Heerlijke feelgoodfilm met Susan Sarandon als weduwe die zich iets teveel met haar volwassen dochter bemoeit

      vr 23-02 03:50 ma 26-02 20:30 zo 04-03 05:20 di 06-03 22:25 do 08-03 08:35
  • Filmografie  
    • Actrice

      X-Men: Apocalypse (2016)

      Moira MacTaggert

      Bad Neighbours 2 (2016)

      Kelly Radner

      Spy (2015)

      Rayna Boyanov

      The Meddler (2015)

      Lori

      Bad Neighbours (2014)

      Kelly Radner

      Adult Beginners (2014)

      Justine

      This Is Where I Leave You (2014)

      Penny

      Annie (2014)

      Grace

      The Turning (2013)

      I Give It a Year (2013)

      Nat

      Insidious: Chapter 2 (2013)

      Renai Lambert

      The Internship (2013)

      Dana

      The Place Beyond the Pines (2012)

      Jennifer

      X-Men: First Class (2011)

      Dr. Moira MacTaggert

      Bridesmaids (2011)

      Helen

      Insidious (2010)

      Renai

      Get Him to the Greek (2010)

      Jackie Q

      Knowing (2009)

      Diana Wayland

      Adam (2009)

      Beth

      Sunshine (2007)

      Cassie

      28 Weeks Later (2007)

      Scarlet

      Marie Antoinette (2006)

      hertogin De Polignac

      The Dead Girl (2006)

      Leah

      Wicker Park (2004)

      I Capture the Castle (2003)

      Rose Mortmain

      Star Wars: Episode II - Attack of the Clones (2002)

      Dormé

      The Goddess of 1967 (2000)

      Deirde