Howard Cummings

Howard Cummings

  • Te zien bij Film1  
    • Ghost Town (2008)

      Ghost Town (2008)

      Fantasievolle komedie waarin Ricky Gervais geesten kan zien, die allemaal iets van hem willen

      wo 08-11 20:30 do 09-11 22:20 zo 12-11 03:50 vr 17-11 02:05 di 21-11 04:50 do 23-11 23:50 zo 26-11 04:10 wo 29-11 21:55
    • Magic Mike XXL (2015)

      Magic Mike XXL (2015)

      Vervolg op het succesvolle komische drama uit 2012 met Channing Tatum die als mannelijke stripper zijn dromen najaagt

      do 28-09 16:55 za 30-09 22:20 zo 15-10 20:30
  • Filmografie  
    • Productie Design

      Magic Mike XXL (2015)

      Behind the Candelabra (2013)

      Contagion (2011)

      Percy Jackson & The Lightning Thief (2010)

      Ghost Town (2008)

      Rent (2005)

      Secret Window (2004)

      The Next Best Thing (2000)

      Double Jeopardy (1999)

      The Rainmaker (1997)

      The Trigger Effect (1997)

      The Long Kiss Goodnight (1996)

      The Usual Suspects (1995)

      Mortal Thoughts (1991)

      Signs Of Life (1989)