ChloŽ Sevigny

ChloŽ Sevigny

Geboren: 1 januari 1975

'De stem van haar generatie´, 'Bambi in een breakdance outfit´ en 'It Girl´ zijn enkele benamingen die betrekking hebben op ChloŽ Sevigny, de zowel onschuldig als ondeugend ogende actrice. ChloŽ´s onschuld neemt toe doordat ze...

Lees verder
  • Te zien bij Film1  
    • Love & Friendship (2016)

      Love & Friendship (2016)

      Verfilming van Jane Austens komische novelle Lady Susan met Kate Beckinsale als de sluwe Lady Susan

      zo 20-08 19:00 do 24-08 22:10 ma 28-08 05:25 di 29-08 21:30 do 31-08 17:20 zo 03-09 19:00 wo 06-09 14:30 za 09-09 03:45 di 12-09 20:30 za 16-09 19:00 do 21-09 09:25 za 23-09 11:40 do 28-09 19:00 za 30-09 07:00 do 05-10 19:00 do 05-10 19:34 vr 13-10 08:10
  • Filmografie  
    • Actrice

      Love & Friendship (2016)

      Alicia Johnson

      Little Accidents (2014)

      Kendra

      Lovelace (2013)

      Rebecca

      Barry Munday (2010)

      Jennifer Farley

      Mr. Nice (2010)

      Judy Marks

      My Son, My Son, What Have Ye Done (2009)

      Ingrid

      The Killing Room (2009)

      Emily Reilly

      Zodiac (2007)

      Melanie

      Manderlay (2005)

      Philomena

      Broken Flowers (2005)

      assistente van Carmen

      3 Needles (2005)

      Clara

      Melinda and Melinda (2004)

      Laurel

      The Brown Bunny (2003)

      Daisy

      Dogville (2003)

      Liz Henson

      Shattered Glass (2003)

      Caitlin Avey

      American Psycho (2000)

      Jean

      Julien Donkey-Boy (1999)

      Pearl

      Boys Don't Cry (1999)

      Lana Tisdal

      The Last Days of Disco (1998)

      Alice

      Palmetto (1998)

      Odette

      Gummo (1997)

      Dot

      Trees Lounge (1996)

      Debbie

      Kids (1995)

      Jennie
    • Kostuums

      Gummo (1997)