Joshua Marston

Joshua Marston

Geboren: 13 augustus 1968
  • Te zien bij Film1  
    • Complete Unknown (2016)

      Complete Unknown (2016)

      Drama over een man die tijdens zijn verjaardag wordt geconfronteerd met een oude vlam die vijftien jaar eerder plotseling uit z'n leven verdween

      vr 20-10 17:15 zo 22-10 13:20 wo 25-10 08:20 zo 29-10 05:00 ma 30-10 16:15 wo 01-11 06:30 vr 03-11 19:00 zo 05-11 15:10 vr 10-11 17:15 zo 12-11 11:25 di 14-11 16:45 do 16-11 19:00 zo 19-11 06:30 di 21-11 15:35 do 23-11 11:45 za 25-11 08:10 ma 27-11 12:45
  • Filmografie  
    • Regie

      Complete Unknown (2016)

      The Forgiveness of Blood (2011)

      New York, I Love You (2009)

      Maria Full of Grace (2004)

    • Scenario

      Complete Unknown (2016)

      The Forgiveness of Blood (2011)

      New York, I Love You (2009)

      Maria Full of Grace (2004)