Mark Rylance

Mark Rylance

Geboren: 18 januari 1960, Ashford, Groot-BrittanniŽ
  • Filmografie  
    • Acteur

      Dunkirk (2017)

      meneer Dawson

      The BFG (2016)

      BFG

      Bridge of Spies (2015)

      Rudolf Abel

      The Gunman (2015)

      Anonymous (2011)

      Gloucester

      Blitz (2011)

      hoofdinspecteur James Roberts

      The Other Boleyn Girl (2008)

      Thomas Boleyn

      Intimacy (2001)

      Jay

      Angels and Insects (1995)

      William Anderson

      Prospero's Books (1991)

      Ferdinand