Julia Roberts

Julia Roberts

Geboren: 28 oktober 1967, Smyrna, Verenigde Staten

Julia Roberts wordt op 28 oktober 1967 geboren in een vrij gewoon gezin. Haar moeder werkt bij de kerk en haar vader verkoopt stofzuigers. Als Julia vier is scheiden haar ouders. Ze houdt met beiden een goede band en is dan ook zeer verdrietig als...

Lees verder
  • Te zien bij Film1  
    • Money Monster (2016)

      Money Monster (2016)

      Thriller met George Clooney en Julia Roberts waarin een arrogante tv-presentator tijdens een uitzending wordt gegijzeld door een woedende investeerder

      za 01-07 22:15 do 06-07 02:10 vr 07-07 06:30 di 11-07 21:55 za 15-07 04:55 do 20-07 18:55 za 22-07 13:35 ma 24-07 20:30 wo 26-07 17:25 za 29-07 20:30 ma 31-07 18:50 wo 02-08 18:00 do 10-08 08:00 za 26-08 15:00 do 31-08 20:30
  • Filmografie  
    • Actrice

      Wonder (2017)

      Money Monster (2016)

      Patty Fenn

      Mother's Day (2016)

      Miranda

      Secret in Their Eyes (2015)

      Jess

      August: Osage County (2013)

      Barbara Weston

      Sneeuwwitje (2012)

      Evil Queen

      Snow White (2012)

      Evil Queen

      Larry Crowne (2011)

      Mercedes Tainot

      Valentine's Day (2010)

      Kate

      Eat Pray Love (2010)

      Elizabeth Gilbert

      Duplicity (2009)

      Claire Stenwick

      Fireflies in the Garden (2008)

      Lisa Waechter

      Charlie Wilson's War (2007)

      Joanne Herring

      Charlotte's Web (2006)

      Charlotte the Spider (stem)

      The Ant Bully (2006)

      Hova (stem)

      Ocean's Twelve (2004)

      Tess Ocean

      Closer (2004)

      Anna

      Mona Lisa Smile (2003)

      Katherine Ann Watson

      Confessions of a Dangerous Mind (2002)

      Patricia Watson

      Ocean's Eleven (2002)

      Tess Ocean

      Full Frontal (2002)

      Francesca, Catherine

      America's Sweethearts (2001)

      Kiki Harrison

      The Mexican (2001)

      Samantha Barzel

      Erin Brockovich (2000)

      Erin Brockovich

      Notting Hill (1999)

      Anna Scott

      Runaway Bride (1999)

      Maggie Carpenter

      Stepmom (1998)

      Isabel Kelly

      My Best Friend's Wedding (1997)

      Julianne Potter

      Conspiracy Theory (1997)

      Alice Sutton

      Everyone Says I Love You (1996)

      Von

      Mary Reilly (1996)

      Mary Reilly

      Michael Collins (1996)

      Kitty Kiernan

      Something to Talk About (1995)

      Grace

      Prêt-à-Porter (1994)

      Anne Eisenhower

      I Love Trouble (1994)

      Sabrina Peterson

      The Pelican Brief (1993)

      Darby Shaw

      The Player (1992)

      Dying Young (1991)

      Hilary O'Neil

      Sleeping with the Enemy (1991)

      Sara, Laura

      Hook (1991)

      Tinkerbell

      Pretty Woman (1990)

      Vivian Ward

      Flatliners (1990)

      Rachel

      Steel Magnolias (1989)

      Shelby Eatenton Latcherie

      Blood Red (1989)

      Maria Collogero

      Mystic Pizza (1988)

      Daisy Arujo
    • Productie

      Jesus Henry Christ (2012)

      uitvoerend producent

      Eat Pray Love (2010)

      uitvoerend producent

      Kit Kittredge: An American Girl (2008)

      uitvoerend producent

      Stepmom (1998)

      uitvoerend producent