Job Gosschalk

Job Gosschalk

Geboren: 7 september 1967
  • Te zien bij Film1  
    • De griezelbus (2005)

      De griezelbus (2005)

      Verfilming naar de gelijknamige, populaire boekenreeks van Paul van Loon over een jongen wiens verzonnen griezelverhaal werkelijkheid wordt

      vr 20-10 16:55 zo 29-10 22:05 wo 08-11 17:25 za 18-11 18:50
    • De Zevende Hemel (2016)

      De Zevende Hemel (2016)

      Muzikale ode aan liefde en familie, waarin een echtpaar het jubileum viert van hun Italiaanse restaurant en hierbij alle kinderen wil samenbrengen

      vr 20-10 13:45 di 24-10 18:45 do 26-10 22:25 za 28-10 14:15 di 31-10 00:25 vr 03-11 15:35 zo 05-11 18:45 wo 08-11 07:00 za 11-11 05:15 zo 12-11 18:45 do 16-11 00:05 za 18-11 06:30 wo 22-11 18:45 za 25-11 05:10 zo 26-11 12:50 di 28-11 22:45 do 30-11 16:55
  • Filmografie  
    • Regie

      De Zevende Hemel (2016)

      Alle tijd (2011)

    • Scenario

      De Zevende Hemel (2016)

      Alle tijd (2011)

      Alles is liefde (2007)

    • Cast

      De boekverfilming (1999)

      casting director

      Jezus is een Palestijn (1999)

      Israelische piloot
    • Productie

      Alle tijd (2011)

      producent

      Alles is liefde (2007)

      co-producent
    • Techniek

      Advocaat van de Hanen (1996)

      assistent camera
    • Casting

      Wild Romance (2006)

      Don (2006)

      Sportman van de eeuw (2006)

      Zwartboek (2006)

      De griezelbus (2005)

      Ik omhels je met duizend armen (2005)

      Off Screen (2005)

      Vet hard! (2005)

      Lepel (2005)

      Allerzielen (2005)

      Guernsey (2005)

      Deuce Bigalow: European Gigolo (2005)

      Zoop in Afrika (2005)

      Manderlay (2005)

      Joyride (2005)

      Johan (2005)

      Leef! (2005)

      Bluebird (2004)

      Paradise Girls (2004)

      Verborgen gebreken (2004)

      Amazones (2004)

      06/05 (2004)

      Shouf shouf habibi! (2004)

      Feestje! (2004)

      In Oranje (2004)

      De Dominee (2004)

      Erik of het klein insectenboek (2004)

      Ellis in Glamourland (2004)

      Floris (2004)

      Cool! (2004)

      Simon (2004)

      Snowfever (2004)

      Liever verliefd (2003)

      Dogville (2003)

      Cloaca (2003)

      Verder dan de Maan (2003)

      The Emperor's Wife (2003)

      Pietje Bell 2: De Jacht op de Tsarenkroon (2003)

      Pipo en de p-p-Parelridder (2003)

      De passievrucht (2003)

      Pietje Bell (2002)

      Zus & Zo (2002)

      Moonlight (2002)

      Snapshots (2002)

      Nynke (2001)

      Monte Carlo (2001)

      Drift (2001)

      Oesters van Nam Kee (2001)

      Olivetti 82 (2001)

      AmnesiA (2001)

      Costa! (2001)

      Ik ook van jou (2001)

      Met grote blijdschap (2001)

      Baby Blue (2001)

      Īles Flottantes (2001)

      De Omweg (2000)

      Lek (2000)

      De Zwarte Meteoor (2000)

      Kruimeltje (1999)

      Lef (1999)

      De rode zwaan (1999)

      Jezus is een Palestijn (1999)

      Madelief: Krassen in het tafelblad (1998)

      Fl 19,99 (1998)

      Licht (1998)

      Het 14e kippetje (1998)

      Temmink: The Ultimate Fight (1998)

      De Poolse bruid (1998)

      De trip van Teetje (1998)

      De gordel van smaragd (1997)

      All Stars (1997)