Quentin Tarantino

Quentin Tarantino

Geboren: 27 maart 1963, Knoxville, Verenigde Staten

Op tweejarige leeftijd verlaat Quentin samen met zijn moeder Knoxville om zich te vestigen in Los Angeles. Quentin maakt zijn school niet af, neemt verschillende baantjes en komt uiteindelijk terecht bij het videoarchief in Manhattan Beach, C.A....

Lees verder
  • Te zien bij Film1  
    • The Hateful Eight (2015)

      The Hateful Eight (2015)

      Western van Quentin Tarantino over de hoogoplopende spanningen tussen acht ongure types die in een blokhut schuilen tijdens een sneeuwstorm

      za 02-09 03:45
  • Filmografie  
    • Regie

      The Hateful Eight (2015)

      Django Unchained (2012)

      Inglourious Basterds (2009)

      Grindhouse (2007)

      Death Proof (2007)

      Sin City (2005)

      Kill Bill: Vol. 2 (2004)

      Kill Bill: Vol. 1 (2003)

      Jackie Brown (1997)

      Four Rooms (1995)

      Pulp Fiction (1994)

      Reservoir Dogs (1992)

    • Scenario

      The Hateful Eight (2015)

      Django Unchained (2012)

      Inglourious Basterds (2009)

      Death Proof (2007)

      Kill Bill: Vol. 2 (2004)

      Kill Bill: Vol. 1 (2003)

      Jackie Brown (1997)

      From Dusk Till Dawn (1996)

      Four Rooms (1995)

      Pulp Fiction (1994)

      True Romance (1993)

      Reservoir Dogs (1992)

    • Acteur

      Corman's World: Exploits of a Hollywood Rebel (2011)

      Not Quite Hollywood (2008)

      Diary of the Dead (2007)

      nieuwslezer (stem)

      Sukiyaki Western Django (2007)

      Ringo

      Death Proof (2007)

      Warren

      Planet Terror (2007)

      de verkrachter

      The Muppets' Wizard of Oz (2005)

      The Cutting Edge: The Magic of Movie Editing (2004)

      Full Tilt Boogie (1997)

      Jackie Brown (1997)

      antwoordapparaat (stem)

      From Dusk Till Dawn (1996)

      Richard Gecko

      Girl 6 (1996)

      regisseur 1, New York

      Four Rooms (1995)

      Chester Rush

      Desperado (1995)

      Pick-up Guy

      Pulp Fiction (1994)

      Jimmie

      Sleep with Me (1994)

      Sid

      Somebody to Love (1994)

      barkeeper van Club X

      Reservoir Dogs (1992)

      Mr. Brown
    • Productie

      Machete (2010)

      producent

      Inglourious Basterds (2009)

      producent

      Hell Ride (2008)

      uitvoerend producent

      Planet Terror (2007)

      producent

      Death Proof (2007)

      producent

      Hostel (2005)

      uitvoerend producent

      From Dusk Till Dawn III - The Hangman's Daughter (2000)

      uitvoerend producent

      From Dusk Till Dawn 2: Texas Blood Money (1999)

      uitvoerend producent

      From Dusk Till Dawn (1996)

      uitvoerend producent

      Four Rooms (1995)

      uitvoerend producent

      Killing Zoe (1994)

      uitvoerend producent
    • Camera

      Death Proof (2007)