Timur Bekmambetov

Timur Bekmambetov

Geboren: 25 juni 1961, Atyrau, Kazachstan
  • Te zien bij Film1  
    • Abraham Lincoln: Vampire Hunter (2012)

      Abraham Lincoln: Vampire Hunter (2012)

      Fantasy-horrorfilm waarin de Amerikaanse president Abraham Lincoln jacht maakt op bloeddorstige vampiers

      di 28-11 22:20 za 02-12 03:35 zo 03-12 08:10 di 05-12 11:25 zo 10-12 03:35 ma 11-12 18:45 wo 13-12 16:35 vr 15-12 13:15 zo 17-12 20:30 di 19-12 23:40 do 21-12 06:30 di 26-12 20:30 do 28-12 11:30 ma 01-01 03:00 wo 03-01 05:15 za 06-01 01:45 di 16-01 04:45 do 18-01 04:45 zo 21-01 03:15 vr 26-01 01:00 ma 29-01 09:55
    • Hardcore Henry (2015)

      Hardcore Henry (2015)

      Inventieve actiefilm in de vorm van een 'first person shooter', waarin een man met geheugenverlies zijn vrouw moet redden van Russische gangsters

      wo 29-11 13:25 zo 17-12 09:40 zo 31-12 22:25 di 02-01 08:30 di 16-01 22:15
  • Filmografie  
    • Regie

      Ben-Hur (2016)

      Abraham Lincoln: Vampire Hunter (2012)

      Wanted (2008)

      Day Watch (2006)

      Night Watch (2004)

    • Scenario

      Day Watch (2006)

    • Acteur

      Corman's World: Exploits of a Hollywood Rebel (2011)

    • Productie

      Hardcore Henry (2015)

      producent

      De Sneeuwkoningin 2 (2015)

      producent

      Squirrels (2014)

      producent

      Unfriended (2014)

      producent

      Abraham Lincoln: Vampire Hunter (2012)

      producent

      The Darkest Hour (2011)

      producent

      Apollo 18 (2011)

      producent

      9 (2009)

      producent