Timur Bekmambetov

Timur Bekmambetov

Geboren: 25 juni 1961, Atyrau, Kazachstan
  • Filmografie  
    • Regie

      Ben-Hur (2016)

      Abraham Lincoln: Vampire Hunter (2012)

      Wanted (2008)

      Day Watch (2006)

      Night Watch (2004)

    • Scenario

      Day Watch (2006)

    • Acteur

      Corman's World: Exploits of a Hollywood Rebel (2011)

    • Productie

      Hardcore Henry (2015)

      producent

      De Sneeuwkoningin 2 (2015)

      producent

      Squirrels (2014)

      producent

      Unfriended (2014)

      producent

      Abraham Lincoln: Vampire Hunter (2012)

      producent

      The Darkest Hour (2011)

      producent

      Apollo 18 (2011)

      producent

      9 (2009)

      producent