Blake Lively

Blake Lively

Geboren: 25 augustus 1987, Tarzana, Verenigde Staten
  • Te zien bij Film1  
    • Café Society (2016)

      Café Society (2016)

      Romantische komedie van Woody Allen waarin Jesse Eisenberg arriveert in het Hollywood van de jaren '30 en daar verliefd wordt op Kristen Stewart

      do 28-09 22:20 za 30-09 20:30 ma 02-10 18:55 wo 04-10 22:40 vr 06-10 10:35 zo 08-10 15:45 vr 13-10 20:30 zo 15-10 08:20 za 21-10 11:55 ma 23-10 14:05 vr 27-10 22:00 wo 01-11 18:55 vr 03-11 08:00 ma 06-11 22:35 vr 10-11 04:20 zo 12-11 00:35 ma 13-11 14:25 za 18-11 17:15 ma 20-11 20:30 do 23-11 18:55 ma 27-11 22:10 do 30-11 15:20
    • The Shallows (2016)

      The Shallows (2016)

      Thriller met Blake Lively over een surfster die in een verlaten baai wordt aangevallen door een grote witte haai

      wo 27-09 05:00 zo 01-10 03:30 wo 04-10 05:05 vr 06-10 12:05 do 12-10 02:35 zo 15-10 05:05 di 17-10 00:10 do 19-10 13:40 ma 23-10 01:55 do 26-10 03:45 za 28-10 22:30 di 31-10 22:55 vr 03-11 05:10 za 04-11 13:30 wo 08-11 02:00 do 16-11 14:20 zo 19-11 11:25 zo 26-11 05:05 wo 29-11 02:05
  • Filmografie  
    • Actrice

      The Shallows (2016)

      Mia

      Café Society (2016)

      Veronica

      The Age of Adaline (2015)

      Adaline Bowman

      Savages (2012)

      O

      Hick (2011)

      Glenda

      Green Lantern (2011)

      Carol Ferris

      The Town (2010)

      Krista

      The Private Lives of Pippa Lee (2009)

      Pippa Lee (tiener)

      New York, I Love You (2009)

      Girlfriend

      The Sisterhood of the Traveling Pants 2 (2008)

      Bridget

      Accepted (2006)

      Monica Moreland

      The Sisterhood of the Traveling Pants (2005)

      Bridget