Joseph Gordon-Levitt

Joseph Gordon-Levitt

Geboren: 17 februari 1981
  • Te zien bij Film1  
    • Snowden (2016)

      Snowden (2016)

      Biopic van Oliver Stone met Joseph Gordon-Levitt als voormalig CIA en NSA-agent Edward Snowden die duizenden geheime documenten naar de pers lekte

      ma 27-11 14:00 wo 29-11 18:20 zo 03-12 16:20 di 05-12 06:30 do 07-12 18:20 ma 11-12 15:15 vr 22-12 13:45 zo 24-12 06:30 di 26-12 18:15 do 28-12 08:40 zo 31-12 15:00 di 02-01 22:05 do 04-01 16:35 zo 07-01 14:20 wo 10-01 22:35 vr 19-01 03:10 ma 22-01 10:45 do 25-01 18:20 za 27-01 11:45 di 30-01 22:10
  • Filmografie  
    • Regie

      Don Jon (2013)

    • Scenario

      Don Jon (2013)

    • Acteur

      Snowden (2016)

      Edward Snowden

      The Night Before (2015)

      Ethan

      The Walk (2015)

      Philippe Petit

      Sin City: A Dame to Kill For (2014)

      Johnny

      Don Jon (2013)

      Jon

      Premium Rush (2012)

      Wilee

      Django Unchained (2012)

      Jano

      The Dark Knight Rises (2012)

      John Blake

      Looper (2012)

      Joe

      Lincoln (2012)

      Robert Todd Lincoln

      50/50 (2011)

      Adam

      Elektra Luxx (2010)

      Bert Rodriguez

      Inception (2010)

      Arthur

      Hesher (2010)

      Hesher

      G.I. Joe: The Rise of Cobra (2009)

      Cobra Commander

      Uncertainty (2009)

      Bobby

      (500) Days of Summer (2009)

      Tom Hansen

      Killshot (2008)

      Richie Nix

      Stop-Loss (2008)

      Tommy Burgess

      The Lookout (2007)

      Chris Pratt

      Brick (2005)

      Brendan Fyne

      Mysterious Skin (2004)

      Neil McGormick

      10 Things I Hate about You (1999)

      Halloween: H20 (1998)

      Jimmy

      The Juror (1996)

      Oliver

      A River Runs Through It (1992)

      jonge Norman