Steve Martin

Steve Martin

Geboren: 14 augustus 1945

Reeds op jonge leeftijd had Steve Martin de behoefte om de mensen om hem heen te vermaken. Ondanks zijn natuurlijke neiging de clown uit te hangen, ging hij filosofie studeren. Steve zag vroeg genoeg in dat hij niet voorbestemd was tot een carrière...

Lees verder
  • Te zien bij Film1  
    • Billy Lynn's Long Halftime Walk (2016)

      Billy Lynn's Long Halftime Walk (2016)

      Oorlogsdrama van Ang Lee over een jonge soldaat die getraumatiseerd terugkeert uit Irak en op een 'overwinnings-tour' wordt gestuurd

      do 21-06 10:50 ma 25-06 05:10 za 30-06 16:55 ma 02-07 12:25 di 10-07 08:50 zo 22-07 20:30 vr 03-08 12:25
  • Filmografie  
    • Scenario

      The Pink Panther 2 (2009)

      Traitor (2008)

      The Pink Panther (2006)

      Bowfinger (1999)

      L.A. Story (1991)

      ¡Three Amigos! (1986)

    • Acteur

      Billy Lynn's Long Halftime Walk (2016)

      Norm

      Home (2015)

      Captain Smek (stem)

      Troubadours (2011)

      The Big Year (2011)

      Stu Preissler

      The Pink Panther 2 (2009)

      Insp. Jacques Clouseau

      It's Complicated (2009)

      Adam

      The Pink Panther (2006)

      inspecteur Clouseau

      Shopgirl (2005)

      Cheaper by the Dozen 2 (2005)

      Tom Baker

      Bringing Down the House (2003)

      Peter Sanderson

      Cheaper by the Dozen (2003)

      Tom Baker

      Looney Tunes: Back in Action (2003)

      Mr. Chairman

      Bowfinger (1999)

      Bobby Bowfinger

      Fantasia 2000 (1999)

      The Out-of-Towners (1998)

      Henry Clark

      The Prince of Egypt (1998)

      The Prince of Egypt (1998)

      Hotep (stem)

      Sgt. Bilko (1996)

      Master Sgt. Ernest G. Bilko

      Father of the Bride Part II (1995)

      George Banks

      And the Band Played On (1993)

      broeder

      Housesitter (1992)

      Davis

      Grand Canyon (1991)

      Davis

      L.A. Story (1991)

      Harris K. Telemacher

      Father of the Bride (1991)

      George Banks

      My Blue Heaven (1990)

      Vinnie

      Parenthood (1989)

      Gil

      Dirty Rotten Scoundrels (1988)

      Freddy Benson

      Planes, Trains & Automobiles (1987)

      Neal Page

      Roxanne (1987)

      C.D. Bales

      ¡Three Amigos! (1986)

      Lucky Day

      All of Me (1984)

      Rober Cobb

      Pennies from Heaven (1981)

      Arthur

      Dead Men Don't Wear Plaid (1981)

    • Productie

      Traitor (2008)

      uitvoerend producent

      L.A. Story (1991)

      uitvoerend producent

      ¡Three Amigos! (1986)

      uitvoerend producent
    • Overige crew

      Babe: Pig in the City (1998)

      dierentrainer