J.K. Simmons

J.K. Simmons

Geboren: 9 januari 1955
  • Te zien bij Film1  
    • La La Land (2016)

      La La Land (2016)

      Romantisch musicaldrama met Emma Stone en Ryan Gosling over de tumultueuze relatie tussen een ambitieuze actrice en een talentvolle jazzpianist

      vr 24-11 13:55 do 30-11 18:25 za 02-12 20:30 di 05-12 04:55 vr 08-12 18:25 di 12-12 00:00 vr 15-12 04:55 za 16-12 18:25 di 19-12 01:50 do 21-12 06:30 za 23-12 10:10 di 26-12 23:45 do 28-12 20:30 zo 31-12 11:10 di 02-01 20:30 do 04-01 08:35 za 06-01 18:25 di 09-01 01:15 vr 12-01 04:50 zo 14-01 10:25 wo 17-01 13:45 zo 21-01 04:55 wo 24-01 04:55 ma 29-01 18:25 wo 31-01 14:55
    • The Meddler (2015)

      The Meddler (2015)

      Heerlijke feelgoodfilm met Susan Sarandon als weduwe die zich iets teveel met haar volwassen dochter bemoeit

      za 25-11 18:50 ma 27-11 20:30 do 30-11 20:30 di 05-12 22:45 ma 11-12 11:10 vr 15-12 20:30 di 19-12 05:20 do 21-12 03:30 di 26-12 05:20 za 30-12 01:55 ma 01-01 20:30 ma 08-01 00:05 za 13-01 22:00 vr 19-01 01:35 zo 21-01 23:55 za 27-01 11:35 di 30-01 22:10
    • Patriots Day (2016)

      Patriots Day (2016)

      Waargebeurd drama met Mark Wahlberg en John Goodman over de bomaanslagen tijdens de Boston Marathon in 2013

      za 25-11 20:30 ma 27-11 22:15 za 02-12 22:35 di 05-12 04:45 wo 06-12 22:00 zo 10-12 02:35 wo 13-12 18:20 za 16-12 16:35 di 19-12 08:20 vr 22-12 20:30 zo 24-12 08:20 do 28-12 11:10 za 30-12 18:20 di 02-01 10:35 vr 05-01 04:15 zo 07-01 16:20 wo 10-01 22:15 za 13-01 08:20 di 16-01 02:35 wo 17-01 13:20 vr 19-01 06:30 zo 21-01 12:35 wo 24-01 20:30 vr 26-01 10:40 zo 28-01 14:40 di 30-01 06:30
  • Filmografie  
    • Acteur

      The Snowman (2017)

      Arve Stop

      Justice League (2017)

      commissaris Gordon

      Kung Fu Panda 3 (2016)

      Kai (stem)

      La La Land (2016)

      Boss

      The Accountant (2016)

      Ray King

      Patriots Day (2016)

      sergeant Jeffrey Pugliese

      The Meddler (2015)

      Zipper

      Zootropolis (2015)

      burgemeester Lionheart (stem)

      Terminator: Genisys (2015)

      detective O'Brien

      Whiplash (2014)

      Terence Fletcher

      Barefoot (2014)

      Dr. Bertleman

      Men, Women & Children (2014)

      Allisons vader

      The Rewrite (2014)

      Dr. Lerner

      Labor Day (2013)

      Mr. Jervis

      Dark Skies (2013)

      Edwin Pollard

      Jobs (2013)

      Arthur Rock

      The Words (2012)

      Mr. Jansen

      Contraband (2012)

      kapitein

      The Music Never Stopped (2011)

      Henry Sawyer

      Crazy on the Outside (2010)

      Ed

      An Invisible Sign (2010)

      meneer Jones

      The Vicious Kind (2009)

      Donald Sinclaire

      New in Town (2009)

      Stu Kopenhafer

      I Love You, Man (2009)

      Oswald Klaven

      Extract (2009)

      Brian

      Up in the Air (2009)

      Bob

      Jennifer's Body (2009)

      Mr. Wroblewski

      Burn After Reading (2008)

      CIA superieur

      Spider-Man 3 (2007)

      J. Jonah Jameson

      Rendition (2007)

      Lee Mayers

      Postal (2007)

      Candidate Wells

      Juno (2007)

      Mac MacGuff

      First Snow (2006)

      waarzegger Vacaro

      The Astronaut Farmer (2006)

      Jacobson

      Thank You for Smoking (2005)

      B. R.

      Harsh Times (2005)

      agent Richards

      Hidalgo (2004)

      Buffalo Bill Cody

      Spider-Man 2 (2004)

      J. Jonah Jameson

      The Ladykillers (2004)

      Garth Pancake

      Spider-Man (2002)

      J. Jonah Jameson

      The Mexican (2001)

      Ted

      Autumn in New York (2000)

      Dr. Tom Grandy

      The Gift (2000)

      sheriff Pearl Johnson

      For Love of the Game (1999)

      Frank Perry

      The Cider House Rules (1999)

      Ray Kendall

      The Jackal (1997)

      Witherspoon

      Extreme Measures (1996)

      Dr. Mingus