Max Landis

Max Landis

Geboren: 3 augustus 1985
  • Te zien bij Film1  
    • Chronicle (2012)

      Chronicle (2012)

      Sciencefictionfilm waarin drie scholieren telekinetische superkrachten leren beheersen, totdat een van hen zich tegen de rest keert

      wo 23-08 11:45 di 29-08 03:10 wo 30-08 10:05 di 12-09 05:00 wo 20-09 12:40 vr 29-09 11:10 zo 08-10 13:54 wo 11-10 09:35
    • Victor Frankenstein (2015)

      Victor Frankenstein (2015)

      Het klassieke verhaal van Frankenstein vanuit het perspectief van assistent Igor, gespeeld door Daniel Radcliffe

      di 22-08 20:30 vr 25-08 16:50 zo 27-08 09:35 di 29-08 13:15 do 31-08 07:55 zo 03-09 04:40 di 05-09 05:10 di 12-09 01:45 do 14-09 22:05 do 21-09 01:10 zo 24-09 12:05 di 26-09 22:25 do 28-09 07:55 ma 02-10 17:30 zo 08-10 14:25 wo 11-10 04:40 di 31-10 20:30
  • Filmografie  
    • Scenario

      Victor Frankenstein (2015)

      Victor Frankenstein (2015)

      American Ultra (2015)

      Chronicle (2012)

    • Cast

      Burke and Hare (2010)

      knappe koetsier

      Blues Brothers 2000 (1998)