Max Landis

Max Landis

Geboren: 3 augustus 1985
  • Te zien bij Film1  
    • Chronicle (2012)

      Chronicle (2012)

      Sciencefictionfilm waarin drie scholieren telekinetische superkrachten leren beheersen, totdat een van hen zich tegen de rest keert

      wo 10-01 05:10
    • Guest of Honor (2016)

      Guest of Honor (2016)

      Mike en Amy ontdekken dat de bedenker van Candle Cove niet is wie ze denken

      za 16-12 02:00 ma 18-12 10:10 di 19-12 17:30 zo 24-12 13:15 zo 07-01 12:55 za 27-01 02:20
    • I'll Hold Your Hand (2016)

      I'll Hold Your Hand (2016)

      Marla besluit Mike te helpen met zijn onderzoek maar is gechoqueerd als ze ontdekt wat er dertig jaar eerder gebeurde

      za 23-12 12:55 za 06-01 13:35 wo 24-01 01:35
    • A Strange Vessel (2016)

      A Strange Vessel (2016)

      Mike dochter verschijnt opeens in Iron Hill en hij doet er alles aan haar te beschermen tegen Candle Cove

      zo 24-12 12:30 zo 07-01 12:10 vr 26-01 01:30
    • Victor Frankenstein (2015)

      Victor Frankenstein (2015)

      Het klassieke verhaal van Frankenstein vanuit het perspectief van assistent Igor, gespeeld door Daniel Radcliffe

      wo 20-12 08:00 ma 01-01 09:55
    • Want to See Something Cool? (2016)

      Want to See Something Cool? (2016)

      Mike moet Gary zien te overtuigen dat Candle Cove achter de moorden zit terwijl Marla, Jessica en Amy wanhopig naar hem op zoek zijn

      za 23-12 13:35 za 06-01 14:20 do 25-01 02:05
    • Welcome Home (2016)

      Welcome Home (2016)

      Mike doet wanhopig zijn best om Lily te redden en Marla moet een onmogelijke keuze maken

      wo 20-12 20:30 do 21-12 03:40 do 21-12 12:15 za 23-12 02:45 zo 24-12 14:00 ma 25-12 11:05 di 26-12 17:30 zo 07-01 13:40 zo 28-01 02:40
    • You Have to Go Inside (2016)

      You Have to Go Inside (2016)

      Mike keert terug naar zijn geboortedorp wanneer de verdwijning van een kind doet denken aan die van zijn eigen broer

      za 23-12 12:15 za 06-01 12:50 di 23-01 02:25
  • Filmografie  
    • Scenario

      Victor Frankenstein (2015)

      Victor Frankenstein (2015)

      American Ultra (2015)

      Chronicle (2012)

    • Cast

      Burke and Hare (2010)

      knappe koetsier

      Blues Brothers 2000 (1998)