Max Landis

Max Landis

Geboren: 3 augustus 1985
  • Te zien bij Film1  
    • Chronicle (2012)

      Chronicle (2012)

      Sciencefictionfilm waarin drie scholieren telekinetische superkrachten leren beheersen, totdat een van hen zich tegen de rest keert

      wo 28-06 22:25 zo 02-07 05:05 ma 03-07 08:35 do 13-07 09:15 ma 17-07 00:25 wo 19-07 05:35 za 22-07 06:30 ma 24-07 08:05 vr 28-07 05:05 ma 31-07 02:10 zo 06-08 14:20 wo 16-08 00:00
    • Victor Frankenstein (2015)

      Victor Frankenstein (2015)

      Het klassieke verhaal van Frankenstein vanuit het perspectief van assistent Igor, gespeeld door Daniel Radcliffe

      do 29-06 02:45 vr 30-06 14:55 wo 05-07 12:40 za 08-07 23:30 di 11-07 10:45 vr 14-07 12:55 zo 23-07 22:05 wo 26-07 20:30 di 01-08 01:50 di 08-08 18:00 vr 18-08 22:00
  • Filmografie  
    • Scenario

      Victor Frankenstein (2015)

      Victor Frankenstein (2015)

      American Ultra (2015)

      Chronicle (2012)

    • Cast

      Burke and Hare (2010)

      knappe koetsier

      Blues Brothers 2000 (1998)