Max Landis

Max Landis

Geboren: 3 augustus 1985
  • Te zien bij Film1  
    • Guest of Honor (2016)

      Guest of Honor (2016)

      Mike en Amy ontdekken dat de bedenker van Candle Cove niet is wie ze denken

      zo 05-08 02:50 wo 08-08 02:05 ma 03-09 05:00 zo 23-09 03:05
    • I'll Hold Your Hand (2016)

      I'll Hold Your Hand (2016)

      Marla besluit Mike te helpen met zijn onderzoek maar is gechoqueerd als ze ontdekt wat er dertig jaar eerder gebeurde

      vr 03-08 01:30 zo 05-08 00:40 ma 03-09 02:55 zo 23-09 00:50
    • A Strange Vessel (2016)

      A Strange Vessel (2016)

      Mike dochter verschijnt opeens in Iron Hill en hij doet er alles aan haar te beschermen tegen Candle Cove

      zo 05-08 02:05 di 07-08 02:10 ma 03-09 04:20 zo 23-09 02:20
    • Want to See Something Cool? (2016)

      Want to See Something Cool? (2016)

      Mike moet Gary zien te overtuigen dat Candle Cove achter de moorden zit terwijl Marla, Jessica en Amy wanhopig naar hem op zoek zijn

      za 04-08 02:25 zo 05-08 01:25 ma 03-09 03:35 zo 23-09 01:35
    • Welcome Home (2016)

      Welcome Home (2016)

      Mike doet wanhopig zijn best om Lily te redden en Marla moet een onmogelijke keuze maken

      zo 05-08 03:35 do 09-08 03:15 ma 03-09 05:45 zo 23-09 03:50
    • You Have to Go Inside (2016)

      You Have to Go Inside (2016)

      Mike keert terug naar zijn geboortedorp wanneer de verdwijning van een kind doet denken aan die van zijn eigen broer

      do 02-08 01:40 za 04-08 23:55 ma 03-09 02:10 zo 23-09 00:05
  • Filmografie  
    • Scenario

      Victor Frankenstein (2015)

      Victor Frankenstein (2015)

      American Ultra (2015)

      Chronicle (2012)

    • Cast

      Burke and Hare (2010)

      knappe koetsier

      Blues Brothers 2000 (1998)