James McAvoy

James McAvoy

Geboren: 1 januari 1979, Glasgow, Schotland

James McAvoy wordt op 21 april 1979 geboren in Port Glasgow in Schotland. Zijn ouder scheiden als hij zeven jaar is, waarna James bij zijn grootouders gaat wonen. James doet acteerervaring op bij het PACE Youth Theatre en studeert in...

Lees verder
  • Te zien bij Film1  
    • Filth (2013)

      Filth (2013)

      Geflipte misdaadfilm met James McAvoy als corrupte agent met psychische problemen die zich door een promotie probeert te bluffen

      ma 25-09 04:55 di 26-09 06:30 di 03-10 05:00 do 05-10 08:10 di 10-10 04:50 wo 11-10 06:30 do 19-10 08:50 zo 22-10 11:25 zo 29-10 06:30 vr 10-11 06:30 zo 19-11 04:55
    • Split (2016)

      Split (2016)

      Thriller van M. Night Shyamalan met James McAvoy als een man met ontelbare persoonlijkheden die drie meisjes ontvoert

      za 28-10 20:30 zo 29-10 22:30 wo 01-11 02:00 za 04-11 22:30 di 07-11 00:10 zo 12-11 02:35 wo 15-11 22:25 ma 20-11 00:20 di 21-11 22:30 zo 26-11 01:40 di 28-11 03:00 wo 29-11 22:45
    • Victor Frankenstein (2015)

      Victor Frankenstein (2015)

      Het klassieke verhaal van Frankenstein vanuit het perspectief van assistent Igor, gespeeld door Daniel Radcliffe

      do 21-09 01:10 zo 24-09 12:05 di 26-09 22:25 do 28-09 07:55 di 03-10 13:45 za 07-10 20:30 wo 11-10 04:40 za 14-10 20:30 ma 16-10 13:15 wo 18-10 22:15 vr 20-10 10:55 wo 25-10 05:10 zo 29-10 11:00 di 31-10 20:30 za 04-11 01:35 zo 05-11 11:50 di 07-11 13:05 do 16-11 00:40 zo 19-11 22:35 zo 26-11 03:50 do 30-11 01:30
    • X-Men: Apocalypse (2016)

      X-Men: Apocalypse (2016)

      Derde X-Men prequel met Oscar Isaac als Apocalypse, de allereerste mutant die na duizenden jaren ontwaakt en teleurgesteld is in de wereld

      wo 27-09 02:20 di 10-10 08:15 do 12-10 11:45 vr 20-10 20:30 do 26-10 18:10 zo 05-11 20:30 di 21-11 15:50 ma 27-11 18:10
  • Filmografie  
    • Acteur

      Atomic Blonde (2017)

      David Percival

      X-Men: Apocalypse (2016)

      Charles Xavier

      Split (2016)

      Kevin

      Victor Frankenstein (2015)

      Victor von Frankenstein

      Muppets Most Wanted (2014)

      UPS Guy

      X-Men: Days of Future Past (2014)

      Charles Xavier

      The Disappearance of Eleanor Rigby: Him & Her (2014)

      Conor Ludlow

      The Disappearance of Eleanor Rigby: Him (2013)

      Conor Ludlow

      The Disappearance of Eleanor Rigby: Her (2013)

      Conor Ludlow

      Welcome to the Punch (2013)

      Max Lewinsky

      Trance (2013)

      Simon

      Filth (2013)

      Bruce Robertson

      X-Men: First Class (2011)

      Charles Xavier

      Gnomeo & Juliet (2011)

      Gnomeo (stem)

      Arthur Christmas (2011)

      Arthur Christmas (stem)

      The Conspirator (2010)

      Frederick Aiken

      The Last Station (2009)

      Valentin Bulgakov

      Wanted (2008)

      Wesley Gibson

      Becoming Jane (2007)

      Tom Lefroy

      Atonement (2007)

      Robbie Turner

      The Last King of Scotland (2006)

      Nicholas Garrigan

      Penelope (2006)

      Johnny / Max

      Starter for 10 (2006)

      Brian Jackson

      The Chronicles of Narnia: The Lion, the Witch and the Wardrobe (2005)

      Mr. Tumus, de faun

      De kronieken van Narnia: De leeuw, de heks en de kleerkast (2005)

      Wimbledon (2004)

      Carl Colt

      Rory O'Shea Was Here (2004)

      Rory O'Shea

      Bright Young Things (2003)

      Lord Simon Balcairn