Oliver Stone

Oliver Stone

Geboren: 15 september 1946

Regisseur Oliver Stone werd geboren op 15 september 1946 in New York in een welgesteld gezin. Omdat zijn moeder regelmatig in Frankrijk verbleef, lag zijn opvoeding voor een groot deel in handen van de kinderoppas. Op de universiteit van Yale hield...

Lees verder
  • Te zien bij Film1  
    • Snowden (2016)

      Snowden (2016)

      Biopic van Oliver Stone met Joseph Gordon-Levitt als voormalig CIA en NSA-agent Edward Snowden die duizenden geheime documenten naar de pers lekte

      vr 22-09 11:20 ma 25-09 14:35 do 28-09 11:55 za 30-09 13:20 ma 02-10 20:30 do 05-10 16:55 za 07-10 11:50 ma 09-10 15:25 vr 13-10 18:20 zo 15-10 13:35 do 19-10 20:30 zo 22-10 16:40 wo 25-10 09:50 zo 29-10 06:30 vr 03-11 04:15 zo 05-11 20:30 wo 08-11 06:30 zo 12-11 01:30 do 16-11 22:35 ma 20-11 07:00 do 23-11 04:50 ma 27-11 14:00 wo 29-11 18:20
  • Filmografie  
    • Regie

      Snowden (2016)

      Savages (2012)

      Wall Street: Money Never Sleeps (2010)

      W. (2008)

      World Trade Center (2006)

      Alexander (2004)

      Comandante (2003)

      Any Given Sunday (1999)

      U Turn (1997)

      Nixon (1995)

      Natural Born Killers (1994)

      Heaven & Earth (1993)

      JFK (1991)

      The Doors (1991)

      Born on the Fourth of July (1989)

      Talk Radio (1988)

      Wall Street (1987)

      Salvador (1986)

      Platoon (1986)

    • Scenario

      Snowden (2016)

      Alexander (2004)

      Comandante (2003)

      Any Given Sunday (1999)

      Evita (1996)

      Natural Born Killers (1994)

      Heaven & Earth (1993)

      The Doors (1991)

      JFK (1991)

      Born on the Fourth of July (1989)

      Talk Radio (1988)

      Wall Street (1987)

      Salvador (1986)

      Platoon (1986)

      8 Million Ways to Die (1986)

      Year of the Dragon (1985)

      Scarface (1983)

      Conan the Barbarian (1982)

    • Acteur

      Hollywood Banker (2014)

      Milius (2013)

      Comandante (2003)

      Any Given Sunday (1999)

      Tug Kowalski, commentator

      Dave (1993)

    • Productie

      Snowden (2016)

      producent

      Wall Street: Money Never Sleeps (2010)

      producent

      Alexander (2004)

      producent

      Comandante (2003)

      producent

      The Corruptor (1999)

      uitvoerend producent

      Any Given Sunday (1999)

      uitvoerend producent

      Savior (1997)

      producent

      The People Vs. Larry Flynt (1996)

      producent

      Freeway (1996)

      uitvoerend producent

      Nixon (1995)

      producent

      The New Age (1994)

      uitvoerend producent

      The Joy Luck Club (1993)

      uitvoerend producent

      Heaven & Earth (1993)

      producent

      Zebrahead (1992)

      uitvoerend producent

      JFK (1991)

      producent

      Reversal of Fortune (1990)

      producent

      Born on the Fourth of July (1989)

      producent

      Blue Steel (1989)

      producent

      Salvador (1986)

      producent