Kenneth Lonergan

Kenneth Lonergan

Geboren: 16 oktober 1962
  • Te zien bij Film1  
    • Manchester by the Sea (2016)

      Manchester by the Sea (2016)

      Drama waarin een neerslachtige Casey Affleck in zijn geboortestad aan de kust van Massachusetts voogdij krijgt over de zoon van zijn overleden broer

      ma 18-12 00:30 di 19-12 18:15 za 23-12 07:55 di 26-12 23:30 za 30-12 20:30 di 02-01 02:25 ma 08-01 18:15 zo 14-01 12:30 wo 17-01 06:30 za 20-01 18:15 wo 24-01 11:30 zo 28-01 02:15 ma 29-01 13:45
  • Filmografie  
    • Regie

      Manchester by the Sea (2016)

      Margaret (2011)

      You Can Count on Me (2000)

    • Scenario

      Manchester by the Sea (2016)

      Margaret (2011)

      Gangs of New York (2002)

      You Can Count on Me (2000)

      Analyze This (1999)

      Analyze This (1999)

    • Cast

      You Can Count on Me (2000)

      Ron, priester